Næste koncert

Loading Begivenheder

januar 2019

3 of a Kind

20 januar | 15:00 - 17:30
Musikhus Elværket, Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Map
150DKK

Køb billet

Det er over 16 år siden, at Søren Lee udsendte sit tredje album Living Now. Pladen havde meget høj klasse, men blev aldrig fulgt op. Søren Lee skiftede spor. Fra at være jazzguitarist blev han i stedet sangunderviser. Nu er han tilbage som jazzguitarist sammen med tenorsaxofonisten Emil Hess og pianisten Jørgen Emborg, med hvem han har indspillet albummet 3 of a Kind.

Læs mere »

februar 2019

Christina von Bülow/Claus Waidtløw 5 – Tribute to Stan Getz

17 februar | 15:00 - 17:30
Musikhus Elværket, Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Map
195 DKK

Køb billet

Christina von Bülow og Claus Waidtløw er to af Danmarks mest anerkendte saxofonister. De har kendt hinanden i mere end 30 år, men optræder ikke ofte sammen. Det råder de bod på ved denne eksklusive turné, hvor de hylder en af deres fælles helte, den amerikanske tenorsaxofonist Stan Getz.

Læs mere »

marts 2019

Cæcilie Norby’s ‘European Sisters in Jazz’

17 marts | 15:00 - 17:30
Musikhus Elværket, Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Map
295 DKK

Køb billet

UDSOLGT - UDSOLGT - UDSOLGT- UDSOLGT
Cæcilie Norby har for længst fasttømret sin position, som værende en af Skandinaviens mest alsidige og respekterede vokalister. Hendes udgivelser for det prominente tyske plade selskab Act records har høstet fantastiske anmeldelser worldwide med efterfølgende imponerende og talrige koncerttournéer i ind- og udland.

Læs mere »

Mike Stern Trio feat. Chris Minh Doky og Jonas Johansen

31 marts | 15:00 - 17:30
Musikhus Elværket, Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Map
275 DKK

Køb billet

Amerikanske Mike Stern er født i 1953 og anses for at være en af sin generations største og mest indflydelsesrige guitarister - og nu gæster han Holbæk sammen med bassisten Chris Minh Doky og trommeslageren Jonas Johansen. En sand powertrio som vi glæder os til at præsentere.

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder

Seneste nyt

TV2 ØST – Mike Stern

Søndag d. 31. marts 2019 havde Holbæk Jazzklub fornøjelsen af at byde velkommen til Mike Stern Trio feat. Chris Minh Doky & Jonas Johansen. Special gueststar var Mike Sterns kone – Leni Stern. Det blev en mindeværdig koncert, som trak fulde huse og en udsolgt sal med 250 gæster. Om det er kendte, eller knap

Læs mere

Tilmeld vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag info om alle Holbæk Jazzklubs koncerter.
Du deltager automatisk i lodtrækningen om 2 fribilletter til en af vores koncerter. Vi trækker løbende lod og vinderne vil blive kontaktet direkte.