Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Sara Indrio Kvartet

16 juni | 15:00 - 17:30

175 DKK

Sara Indrio udgav sit seneste album Blodrød måne, på Sundance Records i 2017. Det er hendes mest jazzede til dato, og det trækker referencer til 40’erne og 50’erne, hvor jazzen var både populær og sangbar. Men selvom lyden på albummet har rødder i traditionerne, er det på ingen måde gammeldags. Sara fornyer på alle sine udgivelser sit musikalske udtryk gennem arrangement og instrumentering, nye kompositoriske benspænd og altid nærværende formidlede tekster om det moderne menneske.

Det seneste år har hun turneret med guitarist Rolf Hansen i en efterhånden konsolideret duo. Til sommer 2019 udvider hun besætningen til en kvartet af fornemme musikere: Peter Fuglsang (klarinet, basklarinet og sax), Per Ekdahl (trommer og diverse), Rolf Hansen (guitar) Sara Indrio (vokal og guitar).

Sara er af mange kendt som Giulia i dogefilmen Italiensk for begyndere, eller som musiker/sanger med store ensembler og artister så som Niels Hausgaard, Leonard Cohen Tribute Concerts eller Nikolaj Nørlund og Martin Hall.

Peter Fuglsang – basklarinet, klarinet og saxofon
Per Ekdahl – slagtøj
Rolf Hansen – guitar
Sara Indrio – vokal

Ved forevisning af billetten tilbyder Hotel Sidesporet rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten. Bordbestilling tlf. 5940 0866.

Detaljer

Dato:
16 juni
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
175 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=jtp96osrpe

Arrangør

Holbæk Jazzklub
E-mail:
holjazz@gmail.com

Sted

Musikhus Elværket
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Map