Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ulf Wakenius Group feat. Lars Jansson

4 februar | 15:00 - 17:00

275 DKK

Den svenske guitarist Ulf Wakenius har i mere end 40 år turneret verden rundt og indspillet med nogle af de største navne indenfor jazzen – herunder Oscar Peterson, Herbie Hancock, Pat Metheny, Mike Brecker, Jack DeJohnette, Ray Brown, Toots Thielemans, Kenny Kirkland, Dave Liebman, Chris Potter og vores egen Niels Henning Ørsted-Petersen (NHØP).  En musiker af verdensklasse og som i hans egne gruppe nøje udvælger instrumentalister af højeste kaliber.
Med sig på denne tour har han Lars Jansson (piano, SE), som i årtier har været et af de mest efterspurgte navne på den europæiske jazzscene. Med sit lyriske og rytmiske spil og med sit klare skandinaviske aftryk, har han opbygget en stor og trofast fanskare. Lars Jansson er også kendt for sit samarbejde med Jan Garbarek og Arild Andersen.
Den danske bassist Jesper Bodilsen betragtes som værende en af de bedste nye bassister i Europa. Han har turneret over hele verden med bl.a. Ed Thigpen, Joe Lovano, Stefano Bollani, Gregory Porter, Brad Mehldau m. fl. og musikkritikere skriver: “Ligesom NHØP har Bodilsen en varm lyd, stor fingerfærdighed, næsten fejlfri intonation og en aura af ro selv i midten af et vulkanudbrud. Han er en lyrisk musiker, hvis smarte linjer udfolder sig med lethed (Jazztime, US)”
Trommeslageren Paul Svanberg fra Sverige er søn af Lars Jansson. Paul er et nyt stjerneskud på den svenske musikscene, som spås en stor fremtid på den internationale scene. Hans spil er medrivende, intuitivt og rummer en unik lethed i sit udtryk.
Meget af repertoiret der spilles ved koncerten er musikernes egne kompositioner, og det spænder vidt i udtryk og intensitet – fra smukke lyriske momenter i balladerne, til høj energi og til tider fusionsagtig energi i andre numre. Det bliver med andre ord en enestående eftermiddag i Holbæk Jazzklub, hvor standarden er højt sat!

Line-up:
Ulf Wakenius (SE) – guitar
Lars Jansson (SE) – piano
Jesper Bodilsen (DK) – bas
Paul Svanberg (SE) – trommer

Detaljer

Dato:
4 februar
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
275 DKK
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , ,

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps