Det har i sandhed været et fattigt første halvår i Holbæk Jazzklub hvad angår musik og oplevelser. Danmark har, som resten af verden, været ramt af corona og er det stadig, men samfundet er trods alt begyndt at åbne op – stille og roligt. Vi har i jazzklubben intenst fulgt myndighedernes anbefalinger og restriktion. Sidste koncert var med Blonde Bass søndag d. 8. marts, og herefter har vi ligget stille….desværre.

Men NU er vi tilbage!!! Søndag d. 13. september 2020 starter vi med CATHRINE LEGARDH – TRIBUTE TO MONICA Z – og herefter kører det planmæssigt. Vi er meget opmærksomme på god hygiejne og afstandskravet, så vi må kun være 45 gæster i lille sal. Det prøver vi at råde bod på ved at arrangere dobbeltkoncerter i det omfang, det kan lade sig gøre. Det betyder, at den samme kunstner går på kl. 15.00 og kl. 18.00. I pausen mellem koncerterne gør vi grundigt rent, så der er klar til næste koncert.

Så hold øje med hjemmesiden, Facebook, Instagram og aviserne – vi er stærkt tilbage med stor kærlighed til musikken. Det er nu, at vi skal stå sammen og give musikerne en hjælpende hånd efter de, i næsten 6 måneder, har gået og været arbejdsløse.Vi er tilbage, musikerne er tilbage – jazzen er tilbage!!!