Festival banner firkantet lille

Holbæk Jazzfestival 2024.

En enestående jazzbegivenhed i Holbæk i dagene 30. og 31. august 2024, hvor Holbæk Jazzfestival afvikles på en stribe velkendte cafeer og restauranter i Holbæk By med gratis adgang for alle.

Lørdag den 31.8. kulminerer festivalen med et brag af en helt særlig festivalkoncert med internationale jazzstjerner i Musikhus Elværket, og billetsalget til denne enestående Holbækjazz begivenhed åbner nu.

”Vi glæder os til at præsentere et væld af anerkendte danske og internationale jazzmusikere over et par dage, hvor jazzen vil indtage hele byen, og vi håber vi med det stort anlagte program får manifesteret Holbæk som et sjællandsk centrum for jazzelskere i alle aldre. Festivalen er et godt miks af gratis koncerter, hvor der kun er billetsalg til den helt særlige internationale festivalkoncert på Elværket” siger Michael Jurcenoks” formand for Holbæk Jazzklub.

Med Sparekassen Sjælland Fyn som hovedsponsor for festivallen og i samarbejde med Holbæk Kommune, er der skabt mulighed for en festival i et format som tiltrækker gæster til Holbæk by når jazzmusikken slippes løs over et par dage.

”Vi er gået med i et spændende samarbejde med Holbæk Jazzklub for at medvirke til at sætte jazzen i centrum i vores by, der jo har en legendarisk fortælling om en jazzklub, der kan skrive sin historie tilbage til 1955, og vi gør det som en åben festival, hvor alle kan være med” siger administrerende direktør for Sparekassen Sjælland Lars Petersson, der ser frem til jazzen bliver en del af Holbæks image som ”eventby”.

Venlig hilsen Lars Petterson Sparekassen Sjælland-Fyn

Michael Jurcenoks formand Holbæk Jazzklub