…bliv jobber!!

Afviklingen af koncerter m.m. sker med frivillig/ulønnet arbejdskraft fra bestyrelse og “jobbere”, men vi har altid brug for nogle flere hænder.

Som du ser, er det en ulønnet glæde at være “jobber”, men vi byder dog ofte på lidt at spise og drikke, ligesom der udleveres en fribillet til brug ved et senere arrangement.

Typisk mødes vi nogle timer inden koncertstart og får sat stole og borde frem, hjulpet musikerne med at stille op, sat øl og vand på køl osv. Under koncerten skal døren og baren passes, og aftenen slutter med optælling og oprydning. Der er dog normalt masser af “fritid” undervejs til at nyde musikken og almindeligt socialt samvær.

Til en koncert vil der altid være minimum 2 bestyrelsesmedlemmer (arrangementsansvarlige) til stede, som har det overordnede ansvar for at alt klapper. Et arrangement på intimscenen kræver 2-3 jobbere – lidt flere når vi er i den store sal.

Så kan vi lokke dig til en frivillig indsats i et spændende jazzmiljø, så udfyld nedenstående kontaktformular og skriv et par ord om dig selv. Så bliver du skrevet på vores jobber-liste, og vores jobberansvarlige vil jævnligt skrive ud om koncerter og hvor vi mangler frivillige.

Vi glæder os til at se dig – også som almindelig publikummer!

Indtast dit navn
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Indtast din e-mail
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Indtast dit telefon nr.
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Indtast din besked...
Feltet skal udfyldes
Feltet skal udfyldes
Jesper Thilo 75 års fødselsdagskoncert - 27. nov. 2016