Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Caroline Bugala/Kjeld Lauritsen trio

8 september | 15:00 - 17:00

245 DKK

Violinisten Caroline Bugala dukkede spontant op til en af Kjeld Lauritsens jamsessions på La Fontaine for et par år siden og lagde publikum ned med sit fantastiske spil. Inden hun havde spillet sine 2 numre var hun engageret til en koncert på stedet og hun har siden været en kær gæst i klubben.

Hendes spil er rodfæstet i mange års studier på klassisk violin, men da hun mødte jazzen blev en stor kærlighed født. Hendes eminente teknik og dybe rødder i swingende sigøjnerjazz giver afsæt for denne koncert der når vidt omkring med afstikkere til Blues, Latinamerikansk musik og måske også en lille tango.

Kjeld Lauritsen spiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Han udfylder den traditionelle rolle i gospel og orgeljazz, nemlig at erstatte både keyboards og bassist. Kjeld Lauritsen havde i mange år bandet ”The Organizers” sammen med den amerikanske saxofonist Bob Rockwell. Siden da har han udgivet 6 plader i eget navn foruden et par stykker som solist med Big Bands og 2 i samarbejde med den Islandske saxofonist Sigurdur Flosason.

Trommeslageren Espen Laub von Lillienskjolds dynamiske spil er garant for at musikken swinger. Har spillet i en årrække med bl.a. Lillian Boutté, Mads Mathias Orchestra, Nikolaj Bentzon Trio, Christina Dahl, Benjamin Koppel, Matthew Herbert Big Band, Willy Egmose Trio og mange andre.

Koncerten vil forme sig som et overflødighedshorn af følsomme og medrivende øjeblikke. Musik fra både Europæisk og Amerikansk jazztradition, og med afstikkere til den rige latinamerikanske musik.

En koncert man vil huske i lang tid!

Line-Up

Caroline Bugala – Violin

Kjeld Lauritsen – Hammond

Espen Laub von Lillienskjold – Trommer

Detaljer

Dato:
8 september
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
245 DKK
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
https://www.carolinebugala.com/

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps