Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Marie Carmen Koppel trio

30 august | 16:00 - 18:00

Gratis

Cafe Lucerna

Marie Carmen Koppel Trio med deres energiske og stemningsfulde optrædener.
Trioen, bestående af Marie Carmen Koppel, Ida Hvid og Søren Bebe, vil levere en uforglemmelig oplevelse for publikum med deres unikke musikalske sammensmeltning.

Marie Carmen Koppel, født ind i en af Danmarks kulturdynastier, har en imponerende musikalsk baggrund og har arbejdet sammen med nogle af landets største artister. Hendes stemme og scenetilstedeværelse har gjort hende til en kær favorit blandt publikum.

Ida Hvid, elev af den legendariske Hugo Rasmussen og prisvindende jazzmusiker, er en talentfuld sanger og performer, der er kendt for sin unikke stemme og tilstedeværelse på scenen. Hun har spillet med både danske og internationale musikere og har efterladt et varigt indtryk med sin musik.

Søren Bebe, en kendt pianist og komponist på den europæiske jazzscene, har en delikat berøringsstil og er kendt for at tilføje en følelse af enkelhed til sin musik. Han har optrådt over hele verden og har modtaget stor anerkendelse for sit arbejde.

Publikum kan se frem til en eftermiddag med en bred vifte af musikalske genrer, der spænder fra jazz til R&B og gospel. Marie Carmen Koppel Trio sammen med Ida Hvid og Søren Bebe vil skabe en magisk stemning og levere uforglemmelige musikoplevelser.

Line-up:

Marie Carmen Koppel – Vokal
Ida Hvid – Bas
Søren Bebe – Piano

Detaljer

Dato:
30 august
Tidspunkt:
16:00 - 18:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
,

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Cafe Lucerna
Ahlgade 3A
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps