HOLBÆK JAZZ FESTIVAL 2024

Bobo Moreno Ole Koch Hansen og Bo Stief

Restaurant SuRi, Havnevej 5, Holbæk

Restaurant SuRi fredag d. 30 august kl. 13:00
En trio med tre kendte musikere i absolut verdensklasse - tre super erfarne og virtuose kunstnere. Trioen har etableret sig stærkt i det danske musikliv med mange, mange vellykkede koncerter. I august 2010 kom cd'en 50 ways og i 2013 udkom cd'en ”Dreamsville”. Begge cd’er har fået overstrømmende og positive roser i ind og udland.

Gratis

Kristin Korb Trio

Cafe Vivaldi Ahlgade 41, Holbæk, Danmark

Den anerkendte amerikanske vokalist og bassist Kristin Korb leder dette banebrydende projekt, hvor hun væver Eurythmics' tidløse hits ind i et tæppe af nye Korb-arrangementer og fortolkninger, der afspejler hendes personlige rejse med bandets musik.

Gratis

Marie Carmen Koppel trio

Cafe Lucerna Ahlgade 3A, Holbæk, Danmark

Marie Carmen Koppel Trio med deres energiske og stemningsfulde optrædener.
Trioen, bestående af Marie Carmen Koppel, Ida Hvid og Søren Bebe, vil levere en uforglemmelig oplevelse for publikum med deres unikke musikalske sammensmeltning.

Gratis

Cathrine Legart Trio

Cafe Korn Ahlgade 10, Holbæk, Danmark

Her er en enestående mulighed for at høre jazzsangerinden Cathrine Legardh i selskab med pianisten Jacob Christoffersen og bassisten Mathias Petri

Gratis

Mads Mathias Trio

Café Zehros Ahlgade 39, Holbæk

Har man én gang oplevet Mads Mathias på scenen, er det sandsynligvis ikke sidste gang. Hans sikre stemme fører os ind i et fløjlsblødt rum der minder om fordums stjerner som Cole og Sinatra, men tonen er kontemporær og lyrikken er på samme tid både kærlig, melankolsk og drillende. Mads Mathias møder os i øjenhøjde og uden omsvøb.

Gratis

Alice Carreri og Jacob Fischer Duo

Tango Tapas Isefjords Alle 21, Holbæk

Denne stjerneduo har spillet sammen i 17 år og det kan høres. Med afsæt i den smukke amerikanske sangskat fra 20érne tager de jer med op gennem tiden og igennem både fransk og italiensk jazz.

Gratis

Mathias Heise & Jacob Fischer

Café X Ahlgade 59, Holbæk

Her er det mulighed for at høre et helt ungt kæmpetalent, en musiker der på ganske få år er blevet en af de mest omtale og prisbelønnede musikere i Danmark : Mathias Heise - som endda spiller noget så sjældent som mundharmonika.
Han er en virtuos af guds nåde men formår samtidig at spille noget meget smukt og vedkommende musik. Han er bla. modtager af kronprisparret kulturpris.
Han mødes med i intimt legende duo samspil med "jazzguitarens evigt unge, grand old man", Jacob Fischer

Gratis

Malene Mortensen

Bacall Vinbar Smedelundsgade 32C, Holbæk

Den nye musik er en måde for Malene at se ”tilbage” på. Gransket i sange, der har og har haft en stor betydning for Malene, blandet med nyt, der er kommet ind fra højre, tilfældigheder, i mødet med fantastiske musikere og det levende og impulsive i når musikken opstår i øjeblikket. En del af sangene er arrangeret inden indspilningen, men der er også givet plads til at musikerne kan biddrage med ideer og at musikken har fået lov til at flyve på deres vinger, uden et fast og endeligt resultat.

Gratis

Cathrine Legart Trio

Café Zehros Ahlgade 39, Holbæk

Her er en enestående mulighed for at høre jazzsangerinden Cathrine Legardh i selskab med pianisten Jacob Christoffersen og bassisten Mathias Petri

Gratis

Veronica Mortensen Trio

Restaurant SuRi, Havnevej 5, Holbæk

Veronica Mortensen er en af landets mest interessante sangerinder på den danske jazzhimmel. Hendes varme og ligefremme tilgang til den nordiske jazzgenre er højt elsket af publikum overalt, og anmeldere roser hendes udgivelser og livekoncerter til skyerne.

Gratis

Alice Carreri, Regin Fuhlendorff og Frederik Damsgaard Trio

Tango Tapas Isefjords Alle 21, Holbæk

Denne trio er i særklasse. Med charme, varme og glimt i øjet vil de hensætte publikum til en fransk fortovscafe Anno 1962 eller et dampende dansegulv i Italien anno 1929. Gå ikke glip af denne rejse rundt i jazzen både fra middelhavet, Frankrig og den amerikanske sangskat. Sofisatikeret, virtuost og medrivende.

Gratis

Jacob Fischer Gypsy Jazz Trio

Cafe Lucerna Ahlgade 3A, Holbæk, Danmark

Denne gang er guitaren i centrum når Jacob Fischer  folder sig ud i sit mest Django Reinhardt inspirerede hjørne.
Han får følgeskab af den Amerikanske gypsyjazz specialist Jason Shooster, oprindeligt fra Miami, men har rejst jorden rundt og spillet Django jazz og bl.a. drevet jazzklub i Thailand

Gratis

MIKE STERN / NIELS LAN DOKY / STEVE RODBY / PAUL WERTICO

Holbæk Jazzklub (Elværket Store Sal) Gasværksvej 9, Holbæk

Holbæk Jazzklub er stolte af at præsentere en helt særlig festivalkoncert med nogle af de mest fremtrædende navne inden for jazz og fusion. Den amerikanske guitarvirtuos Mike Stern, den danske pianist Niels Lan Doky, bassisten Steve Rodby og trommeslageren Paul Wertico vil optræde i en unik sammensætning den 31-08-24 på Elværket i Holbæk.

395,00DK
Holbæk Kommune

Kanalstræde 2
4300 Holbæk
Tlf. 7236 3636

Hovedsponsor Sparekassen Sjælland-Fyn

Isefjords Alle 5
4300 Holbæk
Tlf. 5948 1111

info@spsk.dk

Statens Kunstfond

Hammerichsgade 14
1611 København V
Tlf. 3395 4200

post@slks.dk

Koncerter til festivalen
MIKE STERN / NIELS LAN DOKY / STEVE RODBY / PAUL WERTICO - LÆS MERE
MIKE STERN / NIELS LAN DOKY / STEVE RODBY / PAUL WERTICO
Køb medlemsskab af Holbæk Jazzklub 2024