Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

MIKE STERN / NIELS LAN DOKY / STEVE RODBY / PAUL WERTICO

31 august | 18:30 - 20:30

395,00DK

Holbæk Jazzklub / Elværket Store sal

Præsenterer en enestående koncertoplevelse med

MIKE STERN / NIELS LAN DOKY / STEVE RODBY / PAUL WERTICO

Holbæk Jazzklub er stolte af at præsentere en helt særlig festivalkoncert med nogle af de mest fremtrædende navne inden for jazz og fusion. Den amerikanske guitarvirtuos Mike Stern, den danske pianist Niels Lan Doky, bassisten Steve Rodby og trommeslageren Paul Wertico vil optræde i en unik sammensætning den 31-08-24 på Elværket i Holbæk.

Mike Stern er kendt som en af de mest innovative og indflydelsesrige guitarister i sin generation. Han brød igennem som medlem af Miles Davis’ berømte comeback-band i 1980’erne og har siden da skabt en helt unik blanding af rock, blues og jazz. Hans spil på Miles Davis-album som “Man With The Horn” og “We Want Miles” er blevet legendarisk.

Niels Lan Doky har ikke kun markeret sig som en fremragende pianist, men også som filminstruktør, forfatter, spillestedsejer og foredragsholder. Han har modtaget international anerkendelse og kaldes af den internationale presse for “den bedste pianist i sin generation” og en af de vigtigste europæiske pianister i de sidste 50 år. Han har samarbejdet med nogle af de største jazzikoner og optrådt på verdens mest prestigefyldte scener.

Aftenen byder også på en sjælden lejlighed til at opleve bassisten Steve Rodby og trommeslageren Paul Wertico i en af den moderne jazzhistories mest ikoniske rytmegrupper. De har begge opnået bred international anerkendelse som langvarige medlemmer af Pat Metheny Group og har bidraget til nogle af de mest indflydelsesrige albums og største mesterværker i gruppen diskografi. Wertico har vundet adskillige Grammy Awards og spillede på David Bowies hit “This Is Not America”, mens Rodby har vundet intet mindre end 15 Grammy Awards.

Sammen udgør MIKE STERN / NIELS LAN DOKY / STEVE RODBY / PAUL WERTICO en usædvanlig kombination af talent, originalitet og musikalitet. Deres koncert i Holbæk vil være en enestående oplevelse, som ikke kan høres andre steder.

Koncerten arrangeres af Niels Lan Doky International Jazz Collective, som er en sammenslutning af prominente musikere fra forskellige dele af verden. Kollektivet præsenterer regelmæssigt unikke og eksklusive jazzkoncerter.

Line-up:
Mike Stern US – Guitar
Niels Lan Doky DK – Piano
Steve Rodby US – Bas
Paul Wertico US – Trommer

Detaljer

Dato:
31 august
Tidspunkt:
18:30 - 20:30
Pris:
395,00DK
Begivenhed Kategorier:
, , ,
Begivenhed Tags:

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Store Sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300
+ Google Maps