Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

DR Big Band – Freddie Hubbard revisited

14 november | 20:00 - 22:00

325,00DK

 

DR Big Band går på opdagelse i trompet-legenden Freddie Hubbards mange musikalske fuldtræffere sammen med to førende jazznavne fra New York, trompetisten Ingrid Jensen og dirigenten og komponisten Daniel Jamieson. Et pust fra New Yorks pulserende jazzscene, både som den lød før, og som den lyder lige nu.

Den amerikanske trompetist Freddie Hubbard var i næsten et halvt århundrede på toppen af amerikansk og international jazz.

Med over 60 albums på bl.a. Blue Note Records satte Hubbard tonen fra 1960’ernes eminente bebop, hard bop og post-bop over 1970ernes Grammy-vindende stjernealbums til hæderspriser i vores årtusind – altid i samspil med jazzens allerstørste ikoner som Herbie Hancock, Wayne Shorter og Art Blakey.

I dag er Freddie Hubbard stadig en kæmpe inspiration for jazzmusikere over hele verden, og denne aften har DR Big Band inviteret to af New Yorks store navne til København for at hylde deres fælles musikalske helt i DR Koncerthusets Studie 2.

I spidsen for koncerten er den canadiske trompetist Ingrid Jensen og dirigenten og komponisten Daniel Jamieson, som begge er tilknyttet Manhattan School of Music og specielt til lejligheden har arrangeret Hubbards mesterlige toner til DR Big Bands musikere.

Glæd dig til en aften fuld af jazz-fuldtræffere fra et halvt århundrede, stærke soloer fra bandet og frem for alt: masser af forrygende trompet – helt i Freddie Hubbards ånd!

Detaljer

Dato:
14 november
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
325,00DK
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Store Sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300
+ Google Maps