A Good Time – DR BIG BAND spiller Thad Jones

Musikhus Elværket Gasværksvej 9, Holbæk
325 DKK


Køb Billet

DR Big Band og chefdirigent Miho Hazama hylder legenden Thad Jones, som i år ville være fyldt 100 år. Med afsæt i det skelsættende album ’A Good Time Was Had By All’ stiller vi skarpt på Thad Jones’ stærke år med DR Big Band i historiske rammer hos Holbæk Jazzklub i Store Sal på Musikhus Elværket.
Thad Jones er en af de største personligheder i bigband-musikkens historie, og satte samtidig sit stærke præg på DR Big Band som bandets leder fra 1977 til 1985. Thad Jones var manden, der for alvor satte DR Big Band på verdenskortet, ved at udvikle orkesterets helt egen ’sound’. Han lyttede til hver enkelt musikers særpræg og det lykkedes ham, at skabe en særlig, fælles lyd i sit danske orkester.

Læs Mere

GUNDE – BODILSEN – LUND: MOODS

Musikhus Elværket Gasværksvej 9, Holbæk
185 DKK


Køb Billet

Trioen Gunde-Bodilsen-Lund er 3 musikere der lyder som en samlet enhed - en organisme der ånder sammen og former musikken i nuet. Melodiske temaer leges med, vendes og drejes og små historier skabes med musikalske indspark fra hver enkelt af trioens medlemmer.
Deres musik har flere lag i sig, hvor den umiddelbare oplevelse vil være indbydende og nem at gå til, men hvor musikken for alvor åbner sig, når man kradser i overfladen og lytter på de samtaler der er mellem instrumenterne - som sammen skaber den musikalske helhed.

Læs Mere

The Ballroom Dance

Musikhus Elværket Gasværksvej 9, Holbæk
195 DKK


KØB BILLET

Ballroom Big Band leverer swingende dansemusik, der blæses langt ud over scenekanten - Ballroom Bigband er IN THE MOOD.
EN DEL AF HOLBÆK JAZZ KLUB MINIJAZZ FESTIVAL

Læs Mere

Kansas City Stompers

Musikhus Elværket Gasværksvej 9, Holbæk
195 DKK


KØB BILLET

I dagens besætning hedder sangerinden Lynette Koyana. Bag hende garanteret en flok professionelle musikere, at de tilsammen vil de gøre, hvad de kan for at leve op til de stolte traditioner for varemærket Kansas City Stompers
EN DEL AF HOLBÆK JAZZ KLUB MINIJAZZ FESTIVAL

Læs Mere

Yasmins Børne Afro

Musikhus Elværket Gasværksvej 9, Holbæk
50 DKK


KØB BILLET

To drenge bliver bedste venner, og det fører dem på en safaritur til Afrika med frække aber og masser af sjov og ballade. Alt sammen krydret med sprudlende afrikanske rytmer og smittende livsglæde, og hvor alle inviteres med til både at synge, klappe, rappe og danse.
Aldersgruppe: 3 år og opefter.
EN DEL AF HOLBÆK JAZZ KLUB MINIJAZZ FESTIVAL

Læs Mere

Sinatra Syndicate Christmas

Musikhus Elværket Gasværksvej 9, Holbæk
225 DKK


Køb Billet

December skal skydes i gang, og hvilken bedre anledning end at invitere et 11-mand stort Big Band! Sinatra Syndicate er en hyldest til 50’erne og 60’erne og Frank Sinatras evigtgyldige repertoire. Klassiske skatte for musikere og elskede ikoner for masserne, og denne søndag gæster de Holbæk Jazzklub. Vær beredt!

I front står Henrik Egholm, i rollen som "Ol` Blue Eyes”, og sammen med Sinatra Syndicate leverer han et sandt overflødighedshorn af Sinatras allerstørste hits. Egholms format og fornemmelse for den helt rigtige ’sound’ og crooner- stemning, har gjort ham til en af landets mest efterspurgte sangere inden for genren. Henrik Egholm leverer vokalen med stor overbevisning, det samme gælder de musikalske arrangementer, inspireret af de klassiske album fra 50’erne og frem, kendetegnet ved autentisk stemning og velklingende arrangementer, tro mod de originale udgaver.

Læs Mere

Amazing Christmas

Musikhus Elværket Gasværksvej 9, Holbæk
295 DKK


Køb Billet

AMAZING CHRISTMAS - JULENS SMUKKESTE KONCERTOPLEVELSE
De to eminente jazz- og soulsangerinder, Sinne Eeg og Christina Boelskifte, inviterer til julens mest storslåede koncertoplevelse – AMAZING CHRISTMAS. De akkompagneres af superpianisten Jacob Christoffersen, bassisten Morten Ramsbøl, trommeslageren Rasmus Kihlberg samt to af landets bedste korstemmer; Johnny Jørgensen og Mette Dahl Trudslev.
Magien breder sig for alvor i landets kirker, kulturhuse og koncertsale, når Sinne Eeg og Christina Boelskifte byder på gribende gospel, sjælfuld soul og swingende jazz, der omfavner publikum og vækker følelser til live.
Med sublim vokal og glimt i øjet fortolker de to sangerinder velkendte juleklassikere fra Whitney Houston, Ella Fitzgerald og Disney samt en bred vifte af julens traditionelle danske og udenlandske sange.

Læs Mere

Mads Tolling Quartet feat. Jacob Fischer

Musikhus Elværket Gasværksvej 9, Holbæk
185 DKK


Køb Billet

Mads Tolling og Jacob Fischer hører til den absolutte elite af verdens jazzmusikere. De to har med Mads’ kvartet turneret Skandinavien tyndt de seneste år, og har bl.a. fejret Svend Asmussens 100 års fødselsdag og senere mindet ham. Denne eftermiddag vil Jacob og Mads samarbejde med de unge dygtige musikere, bassisten Matthias Petri og trommeslageren Andreas Svendsen.

Programmet står på musik fra “Jazzviolinens Mestre,” som udover vores egne Finn Ziegler og Svend Asmussen, tæller så prominente navne som Stephane Grappelli, Jean-Luc Ponty, Stuff Smith og Joe Venuti. Mads og Jacob har i 2023 udgivet CD’en Masters of Jazz Violin.

Læs Mere

Ulf Wakenius Group feat. Lars Jansson

Musikhus Elværket Gasværksvej 9, Holbæk
275 DKK


Køb Billet

Den svenske guitarist Ulf Wakenius har i mere end 40 år turneret verden rundt og indspillet med nogle af de største navne indenfor jazzen – herunder Oscar Peterson, Herbie Hancock, Pat Metheny, Mike Brecker, Jack DeJohnette, Ray Brown, Toots Thielemans, Kenny Kirkland, Dave Liebman, Chris Potter og vores egen Niels Henning Ørsted-Petersen (NHØP).  En musiker af verdensklasse og som i hans egne gruppe nøje udvælger instrumentalister af højeste kaliber.

Læs Mere

BLAST

Musikhus Elværket Gasværksvej 9, Holbæk
295 DKK


Køb Billet

BLAST havde i 2020 40 års jubilæum og er stadig funky og flyvende – og det har været 44 fede år for fuldt skrue!

Igennem 4 årtier har BLAST spillet funky dansemusik for folket. BLAST holder stadig og leverer stadig stramme hornarrangementer, tre powerfulde sangerinder i front og en sejt swingende legendarisk rytmegruppe. Koncerterne er altid båret af kæmpe spilleglæde, et uhøjtideligt sceneshow og stort publikums-engagement. En fest hvor alle er inviteret – til at få en indsprøjtning af høj energi, glæde og danselyst.

Læs Mere

Tango Orkesteret

Musikhus Elværket Gasværksvej 9, Holbæk
225 DKK


Køb Billet

Så har Holbæk Jazzklub igen fornøjelse af at præsentere TANGO ORKESTERET, som består af landets absolut førende eksperter i tangomusik. Hver gang de har gæstet jazzklubben, har det været for fulde huse – og ikke uden grund. Den moderne argentinske tangos grundlægger, Astor Piazzolla, som ville have fyldt 100 år i 2021, det markerede Tango Orkesteret med en turne med et stærkt og fascinerende program med den argentinske tango mesters mest markante bidrag til musikhistorien – herunder Libertango og Adios Nonino. Og selvom vi skriver 2024, har orkesteret ikke lagt færdighederne på hylden.

Læs Mere

A Trace of Toots

Musikhus Elværket Gasværksvej 9, Holbæk
185 DKK


Køb Billet

Nyd en eftermiddag i selskab med Venndt/Haugshøj/Sejthen Trio, som fører dig igennem legendariske Toots Thielemans univers.
Repertoiret tager afsæt i et par kendte Thielemans-kompositioner og vignetter og bevæger sig derfra til nogle af de standards, som Toots også er kendt for at fortolke, for så at ende i Venndt ́s egne kompositioner, der hylder Toots, men også Thielemans ́ samarbejde med vores egen jazz-verdensstjerne Svend Asmussen.
Kodeordet er “leg” og musikken er derfor i højeste grad lagt an på improvisation og fortolkning af temaer og melodier og...ja, hvad, der så i øvrigt lige er tilstede i rummet den dag...med andre ord, en vaske ægte jazzkoncert!

Læs Mere

Birgitte Soojin sings BILLIE HOLIDAY

Musikhus Elværket Gasværksvej 9, Holbæk
245 DKK


Køb Billet

Billie og Birgitte har noget til fælles. De har begge en stor styrke og en enestående evne til at fremføre jazzens tekster på en så hjertegribende måde, at selv det banale fremstår som poesi.

Billie Holiday er en af Birgitte Soojins største musikalske inspirationer. Gennem smukke fortolkninger af de sange, som Holiday gjorde verdensberømte, vækker Birgitte den amerikanske sangerinde til live for en eftermiddag. Men Birgitte Soojin synger ikke blot det, som allerede er sunget. I stedet giver hun de smukke melodier sit eget fløjlsbløde, afdæmpede og elegante touch.

Læs Mere