Amazing Christmas

Musikhus Elværket Gasværksvej 9, Holbæk, Danmark

AMAZING CHRISTMAS - JULENS SMUKKESTE KONCERTOPLEVELSE
De to eminente jazz- og soulsangerinder, Sinne Eeg og Christina Boelskifte, inviterer til julens mest storslåede koncertoplevelse – AMAZING CHRISTMAS. De akkompagneres af superpianisten Jacob Christoffersen, bassisten Morten Ramsbøl, trommeslageren Rasmus Kihlberg samt to af landets bedste korstemmer; Johnny Jørgensen og Mette Dahl Trudslev.
Magien breder sig for alvor i landets kirker, kulturhuse og koncertsale, når Sinne Eeg og Christina Boelskifte byder på gribende gospel, sjælfuld soul og swingende jazz, der omfavner publikum og vækker følelser til live.
Med sublim vokal og glimt i øjet fortolker de to sangerinder velkendte juleklassikere fra Whitney Houston, Ella Fitzgerald og Disney samt en bred vifte af julens traditionelle danske og udenlandske sange.

295 DKK

Mads Tolling Quartet feat. Jacob Fischer

Musikhus Elværket Gasværksvej 9, Holbæk, Danmark

Mads Tolling og Jacob Fischer hører til den absolutte elite af verdens jazzmusikere. De to har med Mads’ kvartet turneret Skandinavien tyndt de seneste år, og har bl.a. fejret Svend Asmussens 100 års fødselsdag og senere mindet ham. Denne eftermiddag vil Jacob og Mads samarbejde med de unge dygtige musikere, bassisten Matthias Petri og trommeslageren Andreas Svendsen.

Programmet står på musik fra “Jazzviolinens Mestre,” som udover vores egne Finn Ziegler og Svend Asmussen, tæller så prominente navne som Stephane Grappelli, Jean-Luc Ponty, Stuff Smith og Joe Venuti. Mads og Jacob har i 2023 udgivet CD’en Masters of Jazz Violin.

185 DKK

Ulf Wakenius Group feat. Lars Jansson

Musikhus Elværket Gasværksvej 9, Holbæk, Danmark

Den svenske guitarist Ulf Wakenius har i mere end 40 år turneret verden rundt og indspillet med nogle af de største navne indenfor jazzen – herunder Oscar Peterson, Herbie Hancock, Pat Metheny, Mike Brecker, Jack DeJohnette, Ray Brown, Toots Thielemans, Kenny Kirkland, Dave Liebman, Chris Potter og vores egen Niels Henning Ørsted-Petersen (NHØP).  En musiker af verdensklasse og som i hans egne gruppe nøje udvælger instrumentalister af højeste kaliber.

275 DKK

BLAST

Musikhus Elværket Gasværksvej 9, Holbæk, Danmark

BLAST havde i 2020 40 års jubilæum og er stadig funky og flyvende – og det har været 44 fede år for fuldt skrue!

Igennem 4 årtier har BLAST spillet funky dansemusik for folket. BLAST holder stadig og leverer stadig stramme hornarrangementer, tre powerfulde sangerinder i front og en sejt swingende legendarisk rytmegruppe. Koncerterne er altid båret af kæmpe spilleglæde, et uhøjtideligt sceneshow og stort publikums-engagement. En fest hvor alle er inviteret – til at få en indsprøjtning af høj energi, glæde og danselyst.

295 DKK

Tango Orkesteret

Musikhus Elværket Gasværksvej 9, Holbæk, Danmark

Så har Holbæk Jazzklub igen fornøjelse af at præsentere TANGO ORKESTERET, som består af landets absolut førende eksperter i tangomusik. Hver gang de har gæstet jazzklubben, har det været for fulde huse – og ikke uden grund. Den moderne argentinske tangos grundlægger, Astor Piazzolla, som ville have fyldt 100 år i 2021, det markerede Tango Orkesteret med en turne med et stærkt og fascinerende program med den argentinske tango mesters mest markante bidrag til musikhistorien – herunder Libertango og Adios Nonino. Og selvom vi skriver 2024, har orkesteret ikke lagt færdighederne på hylden.

225 DKK

A Trace of Toots

Musikhus Elværket Gasværksvej 9, Holbæk, Danmark

Nyd en eftermiddag i selskab med Venndt/Haugshøj/Sejthen Trio, som fører dig igennem legendariske Toots Thielemans univers.
Repertoiret tager afsæt i et par kendte Thielemans-kompositioner og vignetter og bevæger sig derfra til nogle af de standards, som Toots også er kendt for at fortolke, for så at ende i Venndt ́s egne kompositioner, der hylder Toots, men også Thielemans ́ samarbejde med vores egen jazz-verdensstjerne Svend Asmussen.
Kodeordet er “leg” og musikken er derfor i højeste grad lagt an på improvisation og fortolkning af temaer og melodier og...ja, hvad, der så i øvrigt lige er tilstede i rummet den dag...med andre ord, en vaske ægte jazzkoncert!

225 DKK

KRISTIN KORB-JOCELYN GOULD-KRISTIAN LETH

Musikhus Elværket Gasværksvej 9, Holbæk, Danmark

Swingende jazz på internationalt niveau.
Holbæk Jazzklub byder velkommen til Jazzbassist og sangerinde Kristin Korb, der har inviterer den amerikanske super-guitarist Jocelyn Gould og den danske jazztrommeslager Kristian Leth til en koncert i Holbæk Jazzklub.
Publikum kan forvente en aften fyldt med en bred vifte af jazzstandarder, originale kompositioner og improvisationer, der fremhæver hver musikers unikke stemme og interaktionen mellem dem. Denne trio af talentfulde kunstnere vil skabe et intimt og dynamisk rum, hvor jazzens essens vil blomstre og berige tilhørernes sjæle.

235 DKK

Birgitte Soojin sings BILLIE HOLIDAY

Musikhus Elværket Gasværksvej 9, Holbæk, Danmark

Billie og Birgitte har noget til fælles. De har begge en stor styrke og en enestående evne til at fremføre jazzens tekster på en så hjertegribende måde, at selv det banale fremstår som poesi.

Billie Holiday er en af Birgitte Soojins største musikalske inspirationer. Gennem smukke fortolkninger af de sange, som Holiday gjorde verdensberømte, vækker Birgitte den amerikanske sangerinde til live for en eftermiddag. Men Birgitte Soojin synger ikke blot det, som allerede er sunget. I stedet giver hun de smukke melodier sit eget fløjlsbløde, afdæmpede og elegante touch.

245 DKK