Indlæser Begivenheder

← Tilbage til Begivenheder

Rotationen

+ Google Maps
Havnegade 3
Holbæk, 4300 Danmark

november 2019

Mezzoforte

17. november 2019 | 20:00 - 22:00
Rotationen, Havnegade 3
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps
395 DKK

UDSOLGT

I samarbejde med Sidesporet er Holbæk Jazzklub stolte af at kunne præsentere et af 80’ernes mest funky orkestre – Mezzoforte!
Mezzoforte bragede gennem lydmuren med deres kæmpehit ’Garden Party’ i 1983, og var det første band fra Island der turnerede internationalt med stor succes! Mezzoforte viste verden hvordan solid funky nordatlantisk jazzrock skal lyde, og det har de gjort lige siden! Bandet har et stort bagkatalog, og digitale genudgivelser samt intenst turné-arbejde har genskabt interessen for de islandske pionerer!

Læs mere »

maj 2021

BLAST

9 maj | 15:00 - 17:30
Rotationen, Havnegade 3
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps
245 DKK

Køb billet

BLAST har 40 års jubilæum og er stadig funky og flyvende – det har været 40 fede år for fuldt skrue!
Igennem 4 årtier har BLAST spillet funky dansemusik for folket. BLAST holder stadig og leverer stadig stramme hornarrangementer, tre powerfulde sangerinder i front og en sejt swingende legendarisk rytmegruppe. Koncerterne er altid båret af kæmpe spilleglæde, et uhøjtideligt sceneshow og stort publikums-engagement. En fest hvor alle er inviteret - til at få en indsprøjtning af høj energi, glæde og danselyst.
I bandets levetid har op mod 100 topmusikere fra jazz- & rockverdenen været involveret i bandet – ikke mindst den berømte trio Tina Schäfer, Hanne Boel og Lise Dandanell, der tegnede bandets vokale front i en periode i 80’erne.

Læs mere »

Ken Norris Quartet

16 maj | 15:00 - 17:30
Rotationen, Havnegade 3
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps
260 DKK

Køb billet

Amerikanske Ken Norris er med begge ben solidt plantet i den amerikanske jazztradition en af de største mandlige croonere i det nordeuropæiske. Hans varme personlighed stråler ud af ham, når han indtager scenen og med sikker hånd og stemme tager publikum ud på en musikalsk rejse.

Ken Norris fik sin bachelorgrad ved Yale University (USA) i 1990 og fortsatte sine studier i musik ved American School of Modern Music i Paris (FR). Siden da har han været en eftertragtet jazzsanger og har bl.a. samarbejdet med velrenommerede Big Bands i Hamborg, Berlin og Paris. I d senere år har han optådt på bl.a. Dubai Jazz Festival, JazzBaltica, Crest Vocal Jazz Festival (FR), Les Printemps de Bourges Festival (FR), Les Nuits de Jazz de Nantes (FR), International Voice and Guitar Competition (DE), mange andre festivaler og scener verden over.

Læs mere »
+ Eksporter begivenheder