Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Amazing Christmas

18 december | 15:00 – 17:00

295 DKK
De to eminente jazz- og soulsangerinder, Sinne Eeg og Christina Boelskifte, inviterer til julens mest storslåede koncertoplevelse – AMAZING CHRISTMAS. De akkompagneres af superpianisten Jacob Christoffersen, bassisten Morten Ramsbøl, trommeslageren Rasmus Kihlberg samt to af landets bedste korstemmer; Johnny Jørgensen og Mette Dahl Trudslev.

Magien breder sig for alvor i landets kirker, kulturhuse og koncertsale, når Sinne Eeg og Christina Boelskifte byder på gribende gospel, sjælfuld soul og swingende jazz, der omfavner publikum og vækker følelser til live.

Med sublim vokal og glimt i øjet fortolker de to sangerinder velkendte juleklassikere fra Whitney Houston, Ella Fitzgerald og Disney samt en bred vifte af julens traditionelle danske og udenlandske sange.

AMAZING CHRISTMAS er en unik, musikalsk oplevelse med et harmonisk vokalensemble med højt til loftet. Man kan slet ikke undgå at komme i julestemning!

Sinne Eeg er uden tvivl Danmarks største jazzsangerinde. Hun har en omfattendeturnévirksomhed udenfor landets grænser i bl.a. Kina, Japan, USA, Frankrig, Belgien samt Norge og Sverige. Se hende f.eks. her live fra The Kennedy Center, Washington DC. Sinne vandt i 2020 sin 5. Danish Music Award for Bedste Vokaludgivelse med sit seneste album, som er indspillet med DR Big Band. Sinne Eeg har modtaget et væld af priser, heriblandt Ben Webster Prisen, Dronning Ingrids Hæderslegat samt den prestigefyldte franske kritikerpris fra Academie Du Jazz, hvor hun bl.a. overhalede verdensstjernen Jamie Cullum. Se i øvrigt også Eeg/Fonnesbæk.

Christina Boelskifte er i særklasse blandt landets dygtigste soul- og gospelsangere. Hun er forsanger vokalgruppen Blast og optræder ofte med bigbands og Den Kongelige Livgardes Musikkorps, og synger i den forbindelse også for Hendes Majestæt Dronning Margrethe. Siden 2002 har Christina bygget bro mellem ”Corporates and Creatives” ved at undervise ledere og TED TALK-deltagere i performancetræning. Udover at have medvirket på mere end 100 indspilninger har hun udgivet soloalbum samt arbejdet og optrådt med både internationale og danske kunstnere. I 2016 blev hun bedt om at skrive titelsangen ”We Move The World”, som stadig følger Verdensholdet i gymnastik kloden rundt. Christina medvirker på et hav af Disneys produktioner, bl.a. biografsuccessen ”Frost”, og turnerede i 2015 og 2017 med den amerikanske topartist Michael Ruff.

Line-up:
Sinne Eeg – vokal
Christina Boelskifte – vocal
Jacob Christoffersen – piano
Morten Ramsbøl – bas
Rasmus Kihlberg – trommer
Johnny Jørgensen – kor
Mette Dahl Trudslev – kor

Ved forevisning af billetten tilbyder Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=zDJmdEtWhAg”][/vc_column][/vc_row]
Detaljer

Dato:
18 december
Tidspunkt:
15:00 – 17:00
Pris:
295 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , , , ,
Hjemmeside:
https://place2book.com/da/sw2/sales/gzx78hde82

Sted

Musikhus Elværket
Gasværksvej 9

Holbæk,
4300
Danmark

Arrangør

Holbæk Jazzklub
E-mail:
holjazz@gmail.com