Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Bjarke Falgren Quartet

20 oktober | 15:00 - 17:00

245 DKK

Politikens anmelder fremhævede for nyligt Bjarke Falgren som en fornyende og superswingende musiker som med hans egen måde at kæle opmærksomt for hver en tone får den enkelte tone til at blive en verden i sig selv. Gaffa beskriver Origin som et uhyre vellykket, modent og vitalt debutalbum og beskriver Bjarke som en betagende musikalsk mastermind med styrken og kvaliteten til et internationalt gennembrud. Loftskammer tilslutter sig desuden topkaraktererne med ordene: “Med en virtuositet og originalitet præsenterer Falgren sig som Danmarks ubestridte ‘Mr. Fiddle’

Rootszone skriver at det er som om violin og bue er vokset sammen med hans arme og således bliver en del af ham selv og Jazz Special beskriver bl.a. hvordan Falgren fortæller os noget om at tage vare på de indre musikalske kræfter, der nænsomt slippes fri med et perlende forfriskende og overskudspræget violinspil og viser hvordan traditionen kan opdateres med en musik, der i så høj grad er levende og til stede.

Debutudgivelse

I maj 2021 udkom debutalbummet Origin med hans egen kvartet bestående af nogle af Skandinaviens ypperste musikere.

Om musikken

Sammen forløser kvartteten på bedste vis Bjarkes originale kompositioner med en rejse rundt i hele følelsesregistret. Fra det lyriske og melodiøse, til det virtuose, legende og rå-swingende udtryk. Musikken tager udgangspunkt i jazzen og er krydret med elementer fra en verden af musik, herunder bl.a. folkemusikken, brasilianske rytmer og den klassiske musik. “Med Bjarke Falgren Quartet er der garanteret en passioneret, bevægende, nærværende og swingende koncertoplevelse på øverste hylde.”

Line-up
Anders Holm (trommer)
Heine Hansen (piano)
Morten Lundsby( kontrabas)
Bjarke Falgren (violin/viola)

Detaljer

Dato:
20 oktober
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
245 DKK
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/bjarkefalgrenmusic

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps