Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

GUNDE – BODILSEN – LUND: MOODS

29. oktober 2023 | 15:00 - 17:00

185 DKK

I 2020 gik 3 gode venner i studiet og indspillede deres første album. 3 musikere som igennem deres karrierer har spillet sammen utallige gange rundt om i hele verden og som musikalsk kender hinanden ud og ind. Ofte er der blevet snakket om at spille sammen som trio, men der skulle alligevel en pandemi til før det lykkedes at få en studietid i kalenderen. 6 timer i studiet og deres første album som trio var født.

Et album der indeholder sange fra det klassiske jazzrepertoire blandet med skandinaviske sange som norske Edvard Griegs “Solveigs sang”, svenske Lasse Gullins “Kärlekens ögon” og Henrik Gundes egen “Fanølyng”.

Albummet Moods udkom i maj 2022 og er blevet overvældende modtaget af musikelskere over hele verden. Albummet der indtil videre kun er udkommet digitalt har på få måneder allerede mere end 5 millioner streams på Spotify, Apple Music og de andre musikstreamingtjenester!

Trioen Gunde-Bodilsen-Lund er 3 musikere der lyder som en samlet enhed – en organisme der ånder sammen og former musikken i nuet. Melodiske temaer leges med, vendes og drejes og små historier skabes med musikalske indspark fra hver enkelt af trioens medlemmer. Deres musik har flere lag i sig, hvor den umiddelbare oplevelse vil være indbydende og nem at gå til, men hvor musikken for alvor åbner sig, når man kradser i overfladen og lytter på de samtaler der er mellem instrumenterne – som sammen skaber den musikalske helhed.

Line-up:
Henrik Gunde – piano
Jesper Bodilsen – kontrabas
Morten Lund – trommer

Detaljer

Dato:
29. oktober 2023
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
185 DKK
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
http://www.jesperbodilsen.dk

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps