Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mårten Lundgrens ”Big Band Goes Small Band”

22. maj 2022 | 15:00 - 17:30

185 DKK

Hvorfor høres fantastiske melodier som Count Basies ”Flight Of The Foo Birds”, Tommy Dorseys ”I´m Getting Sentimental Over You” og Glenn Millers ”Moonlight Serenade” kun med Big Band?

Den svenske trompetist og Big Band-connesieur Mårten Lundgren kaster med denne kvartet et andet lys over kendte melodier fra big band-traditionen og præsenterer dem i et nyt format, som giver melodierne nyt liv. Med på scenen er den nye stjerne på den danske jazz-himmel, pianisten Zier Romme Larsen, den kendte og veletableret bassist Ida Hvid og det unge svenske tromme-fund Cornelia Nilsson.

Så selvom scenen ikke er stor i Holbæk Jazzklub, så ligger vi søndag eftermiddag scene til et swingende orkester, som ”goes small” med kendte melodier i versioner, du ikke har hørt før!

Line-up:
Mårten Lundgren (SE) – trompet/vokal
Zier Romme Larsen (DK) – klaver
Ida Hvid (DK) – bas
Cornelia Nilsson (SE) – trommer

Ved forevisning af billetten tilbyder Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten. Hvorfor ikke kombinere søndagens koncert med “Big Band Goes Small Band” med en tapasbox. Holbæk Jazzklub har indgået et samarbejde med Tango Cafe. Bestil via. linket en tapasbox til levering på Elværket. Boxen koster 125 kr. Vi er leveringsdygtige i vin og musik, Tango klarer maden og I sørger for det gode humør. Bliver det en god søndag – det håber vi! Tapasbestilling – bliver leveret på Elværket

Detaljer

Dato:
22. maj 2022
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
185 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , ,
Hjemmeside:
https://place2book.com/da/sw2/sales/kx2iq2dvo6

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps