Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Niels Jørgen Steens THE A-TEAM

27. august 2023 | 15:00 - 17:00

225 DKK

THE A-Team er spækket med stjerner fra den danske jazzscene. En koncert med dette orkester er kendetegnet af lige dele seriøsitet og begejstring på scenen, noget musikerne til fulde altid lykkes med at formidle til publikum. Musikerne er alle dygtige instrumentalister, som hver især er i stand til at aflevere soli af høj kvalitet.

Pianisten Niels Jørgen Steen fungerer ikke bare som orkesterleder, men også som musikalsk konferencier, når han i løbet af koncerten med sin lune og underspillede humor præsenterer de forskellige musikere og musikken, der repræsenterer et bredt udsnit af jazzen med både elementer fra swing, bebop og rhythm & blues.

Normalt har en jazzgruppe sin egen definerede stil – et ideal som man kan tage udgangspunkt i og skabe sin egen version af musikken ud fra. På den baggrund kan det virke som halsløs gerning – på nogen måske en smule suspekt – når et orkester forsøger at repræsentere 50 års musik. På den anden side er der intet i vejen, når et klassisk ensemble ved den samme koncert både spiller Mozart og Bartok. Det er den alsidighed vi gerne vil opnå i THE A-TEAM, samtidig med at forsøge at beholde vores egen opfattelse og lyd. THE A-TEAM er et band bestående af musikere fra mange af jazzens stilarter.

Hvordan er det muligt at køre et orkester, der rummer så mange forskellige stilarter og personligheder?
Det kan man fordi alle er opfyldt af en stor kærlighed til HELE jazzen. De er alle jazz-fans, der lytter med lige så stor interesse til Ben Webster som til Michael Brecker. Der er en total stilistisk enighed i gruppen, hvad enten der bliver spillet be-bop, swing eller r&b.

Derfor når THE A-TEAM ud til sine tilskuere hver gang de spiller.

Line-up:
Niels Jørgen Steen – piano/orkesterleder
Jesper Thilo, Jesper Løvdal, Tomas Franck og Flemming Madsen – sax
Mårten Lundgren – trompet
Vincent Nilsson – basun
Morten Højring – guitar
Ole Skipper Mosgård – bas
Roger Berg – trommer

Detaljer

Dato:
27. august 2023
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
225 DKK
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/bhvg47vv2c

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps