Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sinatra Syndicate Christmas

3. december 2023 | 15:00 - 17:00

225 DKK

December skal skydes i gang, og hvilken bedre anledning end at invitere et 11-mand stort Big Band! Sinatra Syndicate er en hyldest til 50’erne og 60’erne og Frank Sinatras evigtgyldige repertoire. Klassiske skatte for musikere og elskede ikoner for masserne, og denne søndag gæster de Holbæk Jazzklub. Vær beredt!

I front står Henrik Egholm, i rollen som “Ol` Blue Eyes”, og sammen med Sinatra Syndicate leverer han et sandt overflødighedshorn af Sinatras allerstørste hits. Egholms format og fornemmelse for den helt rigtige ’sound’ og crooner- stemning, har gjort ham til en af landets mest efterspurgte sangere inden for genren. Henrik Egholm leverer vokalen med stor overbevisning, det samme gælder de musikalske arrangementer, inspireret af de klassiske album fra 50’erne og frem, kendetegnet ved autentisk stemning og velklingende arrangementer, tro mod de originale udgaver.

Og der vil ved denne lejlighed naturligvis også være et genhør med nogle af Sinatras allerstørste Christmas-hits. Orkestret optræder med samlet 11 mand på scenen og musikken er ikke til at tage fejl af, – det er alle de store klassikere fra The Great American Songbook som er på repertoiret denne eftermiddag i Holbæk Jazzklub – udødeliggjort af Frank Sinatra og genopstået med Henrik Egholm og Sinatra Syndicate.

Line-up:
Henrik Egholm Petersen – vocal
Stig Kaufmanas – piano
Filip Koch – guitar
Morten Hintze – bass
Nils Vinding – drums
Jens Gotholdt – trumpet
Henrik Bolberg – trumpet
Niels Gerhardt – trombone
Hans Nybo – alto sax, flute
Trond Clements – tenor sax
Jesper Løvdal – baritone sax, bass clarinet

Detaljer

Dato:
3. december 2023
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
225 DKK
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , , ,

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps