Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Snorre Kirk & Stephen Riley

28. november 2021 | 15:00 - 17:30

185 DKK

Den amerikanske tenorsaxofonist Stephen Riley har, sin unge alder til trods, allerede gjort sig tydeligt bemærket på den internationale jazzscene, efter at han som kun 17-årig kom med i både Harry Connick og Ray Charles’ orkestre, og efterfølgende har turneret og indspillet med nogle af jazzens allerstørste stjerner som Wynton Marsalis, Norah Jones og Marcus Roberts. Med en sublim, silkeblød lyd og et usædvanlig musikalsk overskud, der er helt fritaget for clichéer, er Riley af et utal anmeldere, musikere og jazzconnoisseurer blevet spået til at blive en af tenorsaxofonens helt store stilskabere i de kommende år.

Trommeslageren og komponisten Snorre Kirk har i de seneste mange år været en fast gæst på de internationale jazzklubber og festivaler, hvor han har gjort sig bemærket som sideman med nogle af de mest prominente jazzartister fra Skandinavien, samt med internationale størrelser som Diane Schuur, Stephen Riley og Eric Reed.

Med det kritikerroste debutalbum “Blues Modernism” fra 2012, der løb afsted med både JazzSpecial- Prisen for årets udgivelse, samt to nomineringer til Danish Jazz Awards, trådte Snorre Kirk for alvor i karakter som komponist og orkesterleder. Med de efterfølgende udgivelser Europa (2015), Drummer & Composer (2017) og BEAT (2018), blev der banet vej for et internationalt gennembrud, med optrædener på nogle af verdens førende jazzfestivaler, herunder den prestigetunge North Sea Jazz Festival, The Art of Swing Festival i Kansas City, samt Pori Jazz Festival i Finland.

Efteråret 2019 udkommer Snorre Kirks femte album, Tangerine Rhapsody, der med Stephen Riley i front og en eklektisk blanding af eksotiske rytmer og farverige kompositioner, udgør Snorre Kirks mest ambitiøse og personlige projekt til dags dato.

Anmeldelser:
“Snorre Kirk, the joy of classic jazz ” – Le Monde (FR)
“..impossible to resist..as good, or even better, than the American orchestras playing thistimeless music today” – JazzMagazine (FR)
“..an ‘Ellington great-grandson…refined, elegant and mightily swinging” – JazzThing (DE)
“ ..vitterligt lidt af et scoop..” – **** Politiken (DK)
“..en fullträff! Köp den här plattan.” – ***** Orkesterjournalen (SE)

Line-up:
Snorre Kirk (DK) – trommer
Stephen Riley (US) – sax
Magnus Hjort (DK) – piano
Anders Fjeldsted (DK) – bas

Ved forevisning af billetten tilbyder Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Detaljer

Dato:
28. november 2021
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
185 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , ,
Hjemmeside:
https://place2book.com/da/sw2/sales/ibpe1sj3wf

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps