Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Walter Clerici Gipsy Swing Trio. På Skvulp

8 juni | 17:30 - 19:30

 

Walter Clerici leverer den perfekte musikalske lydkulisse. Den italiensk-fødte musiker og sanger Walter Clerici synger og spiller alle de kendte italienske toner. Walterspiller op til dans eller musikalsk hygge med hits som Buona Sera, Marina og naturligvis Volare, der på dansk er kendt som Vi har det åh åh. Og det har man i selskab med sympatiske, velspillende og velsyngende Walter Clerici

Walter er født i Milano og bosat i København, startede med at synge og spille guitar som 14-årig. Walters første forbilleder var Santana, Eric Clapton, Jimi Hendrix og Django Reinhardt, og igennem tiden har han spillet næsten alle stilarter i musikkens verden. I en del år har Walter Clerici specialiseret sig i italiensk og latin-pop på professionelt niveau. Walter Clerici optræder med mange professionelle musikere.

Han akkompagnerer lejlighedsvis Dario Campeotto og Robertino med sin kvartet, og han er freelance-musiker i forskellige sammenhænge. Walter Clerici er leder af de Django Reinhardt Jam-sessions på Christianshavn Beboerhus, og han har sit egne swing band, Italian Swing. Bandet har spillet for Ronnie Wood af The Rolling Stones 60’s år fødselsdag i London i august 2007.

Walter Clerici har underholdt med sit band til afterparty’et ved Det Internationale Melodi Grand Prix i Parken i 2001

Detaljer

Dato:
8 juni
Tidspunkt:
17:30 - 19:30
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Tango Tapas
Isefjords Alle 21
Holbæk, 4300
+ Google Maps