Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Acoustic Lounge

6. december 2020 | 15:00 - 17:30

190 DKK

Acoustic Lounge er et percussionbaseret orkester, som spiller et varieret repertoire af egne kompositioner samt jazz, soul- og latinklassikere i nye arrangementer.

Acoustic Lounge blev dannet for mere end 10 år af percussionisterne Mikkel Schnettler og Michael Hartvig. De ønskede, at skabe et orkester der er baseret på percussion fremfor trommesæt. Ofte anses percussion som et ekstra musikalsk ‘krydderi’, der kan skæres fra. I Acoustic Lounge er percussion både sovsen og kartoflerne – det danner grundkernen i lyden og er dermed en uundværlig del af orkestret.

De omgives af et stjernehold, bestående af Matthias Petri på bas, Claus Waidtløv på sax og Søren Baun på klaver og vokal. Acoustic Lounge er som en kamæleon, der skifter farve i løbet af en koncert: groovy soulsange med cajon, brasiliansk bossanova med pandeiro, afro-jazz med congas og koklokker.

Acoustic lounge er i julestemning! I november måned 2019 udkom bandets 2. album, ”This Christmas”, og den deler vi ud af denne eftermiddag. Medbring jeres bedste julesweater og kom ind i varmen til en hyggelig eftermiddag med Soul, Jazz & Jingle Bells.

Line-up:
Søren Baun – keys, sang
Claus Waidtløw – sax
Matthias Petri – kontrabas
Michael Hartvig – percussion
Mikkel Schnettler – percussion

Ved forevisning af billetten tilbyder Restaurant Linden og Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=RowOkUig958&feature=emb_title”][/vc_column][/vc_row]

Detaljer

Dato:
6. december 2020
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
190 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , , , , ,
Hjemmeside:
https://place2book.com/da/sw2/sales/tjjva1xo23

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps