Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Amazing Christmas – AFLYST

19. december 2020 | 18:00 - 19:30

295 DKK

VI GENTAGER SUCCESEN FRA 2019 OG BYDER IGEN VELKOMMEN TIL AMAZING CHRISTMAS – DANMARKS SMUKKESTE JULEKONCERT

….og der blev udsolgt i 2019!!! Og i 2020, men vi fik arrangeret en ekstrakoncert samme dag kl. 1800, så nu er der ledige billetter til kl. 1800!!

Oftest må vi vælge genre når vi går til koncert. Men i år har jazzsangeren Sinne Eeg, operasangeren Andrea Pellegrini og soulsangeren Christina Boelskifte valgt at give landets musikinteresserede en julegave i form af en koncert, der har det hele!

I juletiden nyder vi genhør med klassikere indenfor både klassisk, soul og jazz. Med tre vidt forskellige sangere samler AMAZING CHRISTMAS det hele i én storslået koncertoplevelse, der byder på både Händels Messias, Whitney Houston og Ella Fitzgerald.

Publikum kan opleve klassiske toner der giver gåsehud, kraftfuld soul der griber fat helt inde i sjælen og swingende jazz man bare ikke kan sidde stille til. Der er højt til loftet, imponerende stemmer og skønne harmonier, smukt leveret af tre af de aller dygtigste sangerinder i landet.

Andrea Pellegrini, Christina Boelskifte og Sinne Eeg synger normalt hver sin type musik, men til denne unikke lejlighed er de gået sammen med ét fælles mål – at give koncertgængerne en festlig koncert med en bred vifte af Julens bedste sange. Sangerne har hver sit område, men mødes også i flerstemmige og eksplosive arrangementer af Line Groth og Morten Kjær.

Christina, Andrea og Sinne akkompagneres af pianisten Magnus Hjort, bassisten Thomas Fonnesbæk og trommeslageren Rasmus Lund.

AMAZING CHRISTMAS støtter i 2019 den velgørende organisation TUBA, der hjælper børn af misbrugere.

Sinne Eeg
er uden tvivl Danmarks pt. største jazzsangerinde. Hun har en omfattende turnévirksomhed udenfor landets grænser i bl.a. Kina, Japan, USA, Frankrig, Belgien samt Norge og Sverige. I 2019 indspiller hun nyt album med DR Big Band med efterfølgende tourne. Sinne Eeg har modtaget et væld af priser, bl.a. Ben Webster Prisen 2014, DR Jazz Prisen 2009, Dronning Ingrids Hæderslegat 2016 og mange, mange flere.

Andrea Pellegrini 
er en af landets mest efterspurgte og prisvindende mezzosopraner, både på opera og koncertscenen. Hun debuterede på det Kgl. Teater som Rosina i Barberen i Sevilla, hvorefter hun har sunget flere roller både der og på alle landets øvrige scener. Hun har modtaget anmelderringens musikpris og er blevet Reumert nomineret til Årets sanger. Siden og undervejs har hun hyppigt optrådt overalt i Danmark og Skandinavien med orkestre som DR symfoniorkestret, Underholdningsorkesteret m.fl.

Christina Boelskifte
er en af de dygtigste soul og gospel sangere i Danmark. Hun optræder ofte med Bigbands og er forsanger i Blast. Ofte optræder hun med Den Kongelige Livgardes musikkorps og i den forbindelse også for Hendes Majestæt Dronning Margrethe. Udover at have medvirket på over 100 CD’er har hun udgivet soloalbum og arbejdet og optrådt med internationale såvel som danske kunstnere. I 2015 og 2017 turnerede hun med US artist Michael Ruff.

Ved forevisning af billetten tilbyder Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/nVJ2UFreQrw”][/vc_column][/vc_row]

Detaljer

Dato:
19. december 2020
Tidspunkt:
18:00 - 19:30
Pris:
295 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , , , ,
Hjemmeside:
https://place2book.com/da/sw2/sales/hjhdoqa149

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps