Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Andrea Pellegrini and The Piazzolla Orchestra – AFLYST

17. januar 2021 | 15:00 - 17:30

295 DKK

NYTÅRSKONCERT!!

Siden The Piazzolla Orchestra havde premiere i 2012 for et fuldt hus på Frederiksværk Musikfestival i København, er de blevet inviteret til at arrangere operaen Maria de Buenos Aires på Københavns Operafestival og til at optræde på Tivoli Festival, Bornholm Kulturuge, åbningen af ​​Festspillene i Bergen i 2013 og igen i 2016.

The Piazzolla Orchestra består af seks ekstraordinært talentfulde solister og kammermusikere. Hver af dem er højt kvalificerede, alle er velkendte i Danmark og i udlandet for deres arbejde på både de klassiske og jazz-musikscenerne.

The Piazzolla Orhestras koncerter er fyldt med svingende valse, dramatiske sange og fyrige fugaer af den argentinske komponist Astor Piazzolla. Hans musik har ofte været forbundet med tangoen, fordi begge stammer fra byen Buenos Aires.

Men Piazzollas musik er helt sin egen! Piazzolla beskrev det selv som ”Buenos Aires musik”. Det stammer fra tangoen, men er meget mere raffineret, inspireret af europæiske komponister som Johann Sebastian Bach.

The Piazzolla Orhestra har viet sig ubetinget til denne musik!

Orkestrets sangerinde Andrea Pellegrini grundlagde orkestret i 2011 i samarbejde med orkestrets akkordeonist Bjarke Mogensen. Andrea er uddannet operasanger og har en lang opera karriere bag sig med talrige roller på blandt andet den kongelige opera. Desuden er hun kendt som igangsætter og medskaber af flere musikalske samarbejder på tværs af genre.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_image image_id=”2143″ width=”1000″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]At være fætter til Piazzollas eget instrument, bandoneon, er akkordeonet et noget ukonventionelt instrument i den argentinske tango. Bjarke Mogensens baggrund i den kontemporære musikscene bringer en radikal ny lyd og friskhed til Piazzollas tangoer, som han kan lide at improvisere, og altid derved skabe en unik fortolkning. Guitarist og komponist Per Arne Ferner har en baggrund inden for jazz og rockmusik, der tilføjer endnu et radikalt træk til lyden af ​​orkesteret, der erstatter den ofte anvendte elektriske guitar med sin akustiske stålguitar. Evnen til at spille de blødeste nuancer side om side med metallignende lyde bliver et øjeblikkeligt genkendeligt varemærke for orkesteret og skaber nærmest illusionen fra et 7. medlem, som om en perkussionist var kommet med i bandet. Sammen skaber de arrangementerne af Piazzolla Orchestras-repertoiret, hvor de udforsker nye stier i Piazzollas-musik, mens de bliver trofaste til kompositionens ånd.

Orkestret består alle af 6 verdensomspændende kritikerroste klassiske og rytmiske musikere, som som solister har optrådt i bl.a. Carnegie Hall og Paris Opera House under dirigenter som Simon Rattle.

Line-up:
Andrea Pellegrini – vokal
Bjarke Mogensen – akkordeon
Philippe Benjamin Skow – violin
Tanja Zapolski – klaver
Per Arne Ferner – guitar
Jesper Thorn – bas

Ved forevisning af billetten tilbyder Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=30&v=DQKWNyMrVQA&feature=emb_logo”][/vc_column][/vc_row]

Detaljer

Dato:
17. januar 2021
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
295 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
https://place2book.com/da/sw2/sales/br40osst3s

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps