Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Christina von Bülow/Claus Waidtløw 5 – Tribute to Stan Getz

17. februar 2019 | 15:00 - 17:30

195 DKK

Christina von Bülow og Claus Waidtløw er to af Danmarks mest anerkendte saxofonister. De har kendt hinanden i mere end 30 år, men optræder ikke ofte sammen. Det råder de bod på ved denne eksklusive turné, hvor de hylder en af deres fælles helte, den amerikanske tenorsaxofonist Stan Getz.

Til at bakke sig op har de samlet en all star rytmegruppe, med dette års Ben Webster prismodtager Henrik Gunde ved klaveret, Kasper Tagel på bas og Janus Templeton på trommer.

Stan Getz er en af jazzens største ikoner, kendt for sit melodiske og bløde spil.Fra 1958-1961 boede Getz i København og han var med til, at sætte den berømte jazzklub Montmartre på verdenskortet. I 1964 indspillede han bossanova albummet ”Getz/Gilberto”. Det blev en af jazz historiens største udgivelser og netop hans fortolkning af bossa nova blandet med jazz, blev et evigt “trademark” for Getz’ musikalske udtryk.

Christina von Bülow – altsaxofon
Claus Waidtløw – tenorsaxofon
Henrik Gunde – klaver
Kasper Tagel – bas
Janus Templeton – trommer

 

Ved forevisning af billetten tilbyder Hotel Sidesporet rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten. Bordbestilling tlf. 5940 0866.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=CfZxrgVUsbw”][/vc_column][/vc_row]

Detaljer

Dato:
17. februar 2019
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
195 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps