Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Cæcilie Norby’s ‘European Sisters in Jazz’

17 marts | 15:00 - 17:30

295 DKK

Cæcilie Norby har for længst fasttømret sin position, som værende en af Skandinaviens mest alsidige og respekterede vokalister. Hendes udgivelser for det prominente tyske plade selskab Act records har høstet fantastiske anmeldelser worldwide med efterfølgende imponerende og talrige koncerttournéer i ind- og udland.

Cæcilie Norby, som også er blevet kaldt ”the Scandinavian vocal queen”, beundres verden over for hendes musikalske alsidighed, som har bragt i hende vidt omkring i det musikalske univers. Jazzen som fusionerer forskellige stilarter, er derfor også den perfekte platform for sangerinden, da den aldrig begrænser, men som hende selv, er søgende og udforskende.

På sin nyeste udgivelse har Cæcilie Norby kastet sig ud i et Jazzet univers, som udstråler varme og visdom, samt den særlige eftertænksomhed og melankoli der kommer med erfaring. Repertoiret består af numre komponeret af kvindelige komponister af seneste årtiers mest
fremtrædende melodikere, så som Nina Simone, Joni Mitchell, Rickie Lee Jones, Abbey Lincoln, Carol King samt helt nyt original materiale og nye takes på gamle numre.

Cæcilie Norby omgiver sig med nogle af de europas mest eftertragtede kvindelige instrumentalister, som hver især har markeret sig som toneangivende og innovatører på hvert sit instrument.

Om tilblivelsen af CN European Sister in Jazz albumet fortæller Cæcilie Norby: ”Med denne nye udgivelse besluttede jeg at holde fokus på den kvindelige urkraft, om man vil.  eg er nået til et sted i mit liv og karriere, hvor jeg har fundet en ro og blevet lidt klogere. Al musik og tekst på albummet er skrevet af kvinder og giver mig mulighed for at formidle teksterne, som små
historiefortællinger om forskellige facetter af en kvindes liv.

Jeg er meget stolt af dette album og føler at repertoiret bliver formidlet ubeskriveligt smukt og frækt af de fantastiske kvindelige intrumentalister, som jeg spiller med her. Disse musikere er virkelig i særklasse, men magien ligger også i den mangefacetteret stemning, musikken rummer: Der er lidt af det hele – legesyge, alvor, melankoli, sex, humor etc.

Cæcilie Norby (DK) – vokal
Nicole Johänntgen (DE) – sax
Rita Marcotulli (ITA)– klaver
Dorota Piotrowska (POL)– trommer
Lisa-Rebecca Wulff (DE)
– bas

Ved forevisning af billetten tilbyder Hotel Sidesporet rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten. Bordbestilling tlf. 5940 0866.

Detaljer

Dato:
17 marts
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
295 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,

Arrangør

Holbæk Jazzklub
E-mail:
holjazz@gmail.com

Sted

Musikhus Elværket
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Map