Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DR Big Band & Sinne Eeg

7. november 2019 | 19:00 - 22:00

275 DKK

Holbæk Jazzklub har fornøjelsen af at lægge scene til Sinne Eeg og Danmarks Radio Big Band, når de præsenterer deres nye album ’We´ve Just Begun’ – og vi er ovenikøbet første stop på touren!!

Det er ikke nyt at DR Big Band og Sinne Eeg optræder sammen. Men at de nu er gået all in og sammen har indspillet albummet ’We´ve Just Begun’ er noget af et projekt. Sinne og orkesteret ønskede at genfinde den fantastiske lyd fra de gode gamle dage, hvor big bands, som dem der blev ledet af Count Basie og Quincy Jones, dominerede. Og hvem ville være mere nærliggende at spørge end den lydtekniker, som stod for indspilningerne med de verdenskendte big bands og dermed skabte den fantastiske lyd – den levende legende, Al Schmitt.

Den 89-årige amerikanske legende Al Schmitt har mixet albums for ikoner som Frank Sinatra, Ray Charles, Nat King Cole og Paul McCartney. Nu har han også mixet et nyt album med jazzsangeren Sinne Eeg og DR Big Band.

Det nye album er et af Sinne Eeg´s største projekter til dato. Man kommer helt tæt på Sinne Eeg som både sangskriver, komponist og ikke mindst sangerinde, mens DR Big Band´s 19 forrygende musikere folder sig ud i en perlerække af iørefaldende arrangementer, som veteranerne Peter Jensen, Jesper Riis og amerikanske Roger Neumann står for. Arrangementerne er en smuk balance mellem den klassiske og den moderne bigbandlyd.

Den ene halvdel af numrene på We´ve Just Begun er originalkompositioner skrevet specielt til det nye album; We´ve Just Begun, Those Ordinary Things, To A New Day, Like A Song og Samba em Comum. Sidstnævnte er en reaktion på beslutningen om lukningen af nogle af DR´s radiokanaler. Som bonus kan man opleve et nyt arrangement af Crowded Heart som tidligere er udgivet på albummet Face The Music. Den anden halvdel er arrangementer af jazz standarderne My Favorite Things, Comes Love og Detour Ahead samt de danske sange Hvorfor Er Lykken Så Lunefuld og Snakker med Mig Selv som her fremføres på engelsk under titlen Talking To Myself.

Sinne Eeg er kendt og anerkendt i det meste af verden og har blæst publikum bagover i både USA, Skandinavien og Asien. De fleste som har hørt hende synge har mærket, hvordan hun tryllebinder sit publikum med eminent scatsang, perfekt pitch og smittende stor indlevelse. Sinne er ikke bare sanger, hun er også en talentfuld sangskriver. Talentet for at skrive og komponere indbragte hende Carl Prisen 2018 for Årets Sang, Aleppo. Men hjemme på amagerhylden står der bl.a. også fire Danish Music Awards, den franske Prix Du Jazz og Dronning Ingrids Hæderslegat, personligt overrakt af Dronning Margrethe og hendes to søstre.[/vc_column_text][dt_fancy_image image_id=”1840″][vc_column_text]OM DR BIGBAND
DR Big Band er med sine 19 skarpe jazzmusikere kendt for at levere den ægte, amerikanske bigband-lyd med et særligt nordisk twist. Bandet har været et fyrtårn på den internationale jazzscene siden 1964 med ikoniske orkesterledere som Thad Jones, Bob Brookmeyer og Jim McNeely. Mere end 80 albumindspilninger med stjerner som Miles Davis, Stan Getz, Eliane Elias og Joe Henderson vidner om et bigband, der gennem alle årene har formået at skabe originalt indhold på internationalt niveau. Bandet har vundet flere prestigefyldte priser og nomineringer, blandt andet den amerikanske GRAMMY®, og optræder stadig med jazzens største navne, samtidig med at de introducerer unge, danske talenter og igangsætter nye, spændende samarbejder på tværs af genrer.

Ved forevisning af billetten tilbyder Restaurant Linden og Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=gMeq1KB3haA”][/vc_column][/vc_row]

Detaljer

Dato:
7. november 2019
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Pris:
275 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
https://place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=r3bkcsalzc

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps