Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Martin Taylor/Ulf Wakenius/Eric Wakenius

27. oktober 2019 | 15:00 - 17:30

195 DKK

Tre af verdens bedste guitarister, Martin Taylor, Ulf Wakenius og Eric Wakenius er samlet og tilbyder en uforglemmelig koncertoplevelse – i guitarens navn. Publikum kan forvente et musikalsk møde som bygger bro mellem generationerne, ladet med engagement, lydhørhed og teknisk snilde. Musikken som bliver fremført er en unik blanding af musik, som spænder fra jazzen og til mellemøstlige toner. Repertoiret indeholder håndplukket amerikanske klassikere, samt egne kompositioner fra de tre herrer.

Martin Taylor anses for at være verdens førende eksponent for solojazz og fingerstyle guitar. Han har en uforlignelig stil, der har tjent ham international anerkendelse fra medmusikere, fans og kritikere. Han tryllebinder publikum med en signaturstil, der kombinerer virtuositet, følelse og humor med en stærkt engagerende tilstedeværelse på scenen. Martin Taylor har turneret med Stephane Grappelli i 11 år, som efterfølger for Django Reinhardt.

Ulf Wakenius har været førstevalget som guitarist for navne som Oscar Peterson, NHØP og mange andre, og han formår altid at fange publikum, uanset om han spiller up-beat eller en ballade. Ulf er en ekstraordinær jazzguitarist, anerkendt og lovprist over hele verden.Ulf Wakeniushar i 10 år turneret med Oscar Peterson, som efterfølger for Joe Pass, Herb Ellis og Barney Kessel.[/vc_column_text][dt_fancy_image image_id=”1757″ onclick=”lightbox” width=””][vc_column_text]Eric Wakenius, søn af Ulf, har gennem de seneste år skabt sin egen karriere, og høster roser fra kritikerne for hans unikke spillestil. Eric Wakenius er uden tvivl en ny stjerne på den international guitarscene, hvor han medbringer hans helt særlige guitartalent, energi og vokal. Sidstnævnte er måske noget vi kommer til at høre til koncerten.

Sammen vil de tre herre tilføre musikken en autenticitet og “feel”, som de har erhvervet sig igennem deres mange år på landevejene og ved studiesessions.

Som nævnt har Taylor og 2 x Wakenius spillet med nogle af de største stjerner som Pat Matheny, Herbie Hancock, Jeff Beck, George Harrison, Mike Brecker, Jamie Cullum, Martha High, Ray Brown og Michel Legrand m.fl. Om Martin Taylor sagde Pat Metheny: “Martin Taylor is one the most awesome solo guitars players in the history of the instrument!”. Oscar Peterson holdt sig heller ikke tilbage, da han skulle beskrive Ulf Wakenius – og det er store ord fra en herre som OP:“Ulf Wakenius is one of the greatest guitar players in the world today!”

Ved forevisning af billetten tilbyder Restaurant Linden og Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten.[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=-i6puq4I13s”][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]

Detaljer

Dato:
27. oktober 2019
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
195 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
https://place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=9ou9fv990m

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps