Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jesper Thilo Kvartet

27. marts 2022 | 15:00 - 17:00

245 DKK

Den internationalt anerkendte saxofonist Jesper Thilo har siden starten af 1960’erne og frem til i dag positioneret sig som en kolos i det europæiske jazzlandskab. Kendt fra Arnvid Meyers Orkester, Danmarks Radios Big Band og diverse ensembler af national og international karakter, har Jesper Thilo sat et markant aftryk på dansk jazz og været garant for et tårnhøjt musikalsk niveau. Han var bl.a. den første til at modtage Ben Webster prisen i 1977. En pris som i 1999 blev tildelt Olivier Antunes.

Det var da også Jesper Thilo, der ’opdagede’ den fransk-portugisiske klavervirtuos Olivier Antunes i 1995, da Olivier som bare 22-årig trådte ind på den store jazzscene sammen med saxofonist og kapelmester Thilo. Sidenhen har pianisten med det sydeuropæiske temperament etableret sig som sin generations ’wunderkind’ med flere studiealbums og TV-udsendelser bag sig. Bl.a. viste Danmarks Radio en portrætudsendelse i prime time af pianisten i 1999, hvor Olivier blev bakket op af Alex Riel og Mads Vinding i et propfyldt Copenhagen Jazzhouse.

Jesper Thilo og Oliver Antunes’ musikalske samarbejde har mere end 20 år på bagen og har vist sig at være opskriften på ”et generationsmøde, der slår gnister”. Gnisterne er dokumenteret på det meget fine duoalbum Jesper Thilo/Olivier Antunes Duo udgivet på pladeselskabet Music Mecca i 1998. Thilos varme, tilbagelænede og poetiske saxofonklang kombineret med Oliviers potente, temperamentsfulde og frygtløse moderne attack giver musikken et strejf af international jazz i krydsfeltet mellem mainstream jazz og moderne jazz.

Teenagere, unge jazzentusiaster, midaldrende, og det modne jazzpublikum kan godt begynde at se frem til en eftermiddag i Holbæk Jazzklub, der vil byde på idérig, smuk, energisk og knivskarp jazz. Glæd jer til et spændende musikalsk møde mellem to virtuose jazzmusikere i en kvartet, som tæller ikke mindre end fire stjerner på den europæiske jazzhimmel.

Line-up:
Jesper Thilo – saxofon
Olivier Antunes – piano
Anders Fjeldsted – kontrabas
Janus Templeton – trommer

Ved forevisning af billetten tilbyder Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten.

Detaljer

Dato:
27. marts 2022
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
245 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , ,
Hjemmeside:
https://place2book.com/da/sw2/sales/8ysbqh4vqc

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps