Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST – Lars Jansson Trio

1. november 2020 | 15:00 - 17:30

225 DKK

Svenske Lars Jansson er uden tvivl en af de største jazzpianister og komponister i Europa. Han har gennem fire årtier begejstret fans verden over med sit let genkendelige univers af iørefaldende og sangbare melodier med et tydeligt skandinavisk fodaftryk.

Janssons foretrukne format er klavertrioen, som han har dyrket i stor stil. Her får han vist hvilken stor pianist, han er. Igennem mere end 10 år har de nuværende musikere i Lars Jansson trio har spillet sammen. Det er blevet til en række pladeudgivelser samt utallige tourneer i Europa og Asien.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_image image_id=”2062″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

I Danmark er Lars Jansson elsket for sin originale sammensmeltning af den nordiske, lyriske tone og jazzens grundfæstede swing som man kender den fra USA.

Lars Jansson trio spiller bedre end nogensinde, så man kan forvente en stor oplevelse med triojazz i verdensklasse.

Line-up:
Lars Jansson (SE) – piano
Thomas Fonnesbæk (DK) – bas
Paul Svanberg (SE) – trommer

Ved forevisning af billetten tilbyder Restaurant Linden og Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=H-rJYGZoQlk”][/vc_column][/vc_row]

Detaljer

Dato:
1. november 2020
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
225 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
https://place2book.com/da/sw2/sales/f3fito6twh

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps