Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

MODERN STANDARDS SUPERGROUP

26. august 2021 | 18:00 - 20:30

395 DKK

I foråret 2021 drager Niels Lan Doky International Jazz Collective ud på en enestående og ambitiøs turné i de danske koncertsale med projektet og supergruppen MODERN STANDARDS SUPERGROUP. Turnéen dækker Århus, København og Holbæk og byder på en stjernerække af internationale musikere samlet i denne supergruppe, der inkluderer tre af Amerikas største jazzlegender nogensinde: Billy Cobham, Randy Brecker, og Bill Evans, foruden den franske basvirtuos François Moutin og den danske jazzpianist og ridder af dannebrog, Niels Lan Doky.

MODERN STANDARDS projektet blev startet af Niels Lan Doky, der gennem det meste af sin karriere har været en stærk fortaler for fornyelsen af jazzstandardrepertoiret. Gennem sin store diskografi har han eksperimenteret meget med fortolkninger af nutidige popsange og uden tvivl mere end nogen anden jazzartist, siden de oprindelige jazzstandarder opstod. NLD tilbyder hver måned jazzstandarder af splinternye aktuelle sange på Youtube – top hits fra de uger, der gik forud for hver standard – i et forsøg på at vise sine værdier og forkærlighed for denne musikalske arv. Repertoiret, der almindeligvis omtales som “Jazzstandarder”, består hovedsageligt af popsange fra 1930’erne og 40’erne, der på daværende tidspunkt blev fortolket af jazzmusikere i et forsøg på at tilbyde publikummet et radikalt anderledes perspektiv på de meget populære sange. I sidste ende glemte publikummet originalerne og årtier senere blev fortolkningerne identificeret som jazzens klassiske repertoire – “jazzstandarden”. MODERN STANDARDS SUPERGROUP vil genoplive denne gamle tradition og fortolke de største pophits fra i dag og tilgår dem som moderne jazzstandarder, herunder sange af The Weeknd, Billie Eilish, Anderson Paak, Dua Lipa, Justin Bieber, Miley Cyrus, Black Eyed Peas, Shakira osv.

Niels Lan Doky International Jazz Collective er en sammenslutning af prominente musikere fra Europa, Nordamerika og Sydamerika, som præsenterer unikke og eksklusive jazzkoncerter. Kollektivet ledes af den internationalt anerkendte danske pianist Niels Lan Doky, der blev slået til riddet af HM Dronningen af Danmark og hyldet af den internationale presse som “den bedste pianist i sin generation”.

Line-up:

Niels Lan Doky (DK) – piano
Randy Brecker (USA) – trumpet
Bill Evans (USA) – saxofon
François Moutin (FR) – bas
Billy Cobham (USA) – trommer

Ved forevisning af billetten tilbyder Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=sZ6QXhvdcT8″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_image image_id=”2325″][/vc_column][/vc_row]

Detaljer

Dato:
26. august 2021
Tidspunkt:
18:00 - 20:30
Pris:
395 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
https://place2book.com/da/sw2/sales/4n27h8f5fl

Sted

Rotationen
Havnegade 3
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps