Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dwayne Clemons Quintet

29. august 2021 | 15:00 - 17:30

185 DKK

Den amerikanske trompetist Dwayne Clemons er født i Dallas, men har tilbragt det meste af sin musikalske karriere i New York, hvor han blandt andre har arbejdet med artister som Barry Harris, Charles Davis og Tommy Turrentine. I de seneste par år har han boet i Stockholm, Sverige hvor han blandt andre turnerer med Amanda Sedgwick og Freddie Redd.

Sidste år dannede han sin egen skandinaviske kvintet med danske Søren Høst på tenorsax, Ben Besiakov på piano, Ida Hvid, bas og Frands Rifbjerg, trommer.

Dwayne Clemons lyder som ingen andre trompetister på den skandinaviske jazzscene, og hans sammenspil med det unge supertalent, tenorsaxofonisten Søren Høst, er helt unikt. De bakkes op af den solidt sammenspillede rytmegruppe, Besiakov, Hvid og Rifbjerg i et repertoire af glemte evergreens-perler og stærke standards.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_image image_id=”2138″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Jazzhus Montmartre skrev: “Svenskerne er heldige. I 2014 flyttede den amerikanske trompetist Dwayne Clemons til Stockholm og begyndte straks at give de stockholmske musikere lektioner i, hvordan jazz skal spilles i 2018. Hans spil er stort anlagt, teknisk perfekt og med en varm og smittende gnist. Her får vi mulighed for at høre Clemons i selskab med fire fremtrædende danske musikere, der bl.a. tæller den talentfulde unge tenorist Søren Høst. Amerikansk/dansk jazz, når det er allerbedst og med 100% tjek på traditionen”

Line up:
Dwayne Clemons (US) – trompet
Søren Høst (DK) – tenorsaxofon
Ben Besiakov (DK) – piano
Ida Hvid (DK) – bas
Frands Rifbjerg (DK) – trommer

Ved forevisning af billetten tilbyder Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/8SYC8-YlWTI”][/vc_column][/vc_row]

Detaljer

Dato:
29. august 2021
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
185 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , ,
Hjemmeside:
https://place2book.com/da/sw2/sales/b84lsmyxoj

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Rotationen
Havnegade 3
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps