Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Chris Grey & The BlueSpand

26. september 2021 | 15:00 - 17:30

175 DKK

De tre musikere Chris Grey, Lars Von TrommenStick og Kasper Lauersen mødtes sidst i 2011 med det ene formål at hygge sig og have det sjovt med musik. Øvelokalet var deres legeplads, og de tre havde ingen planer for fremtiden; en fremtid, som skulle vise sig at bringe dem endnu tættere sammen og sidenhen rundt omkring i verden.

Efterhånden tog bandet en form, hvor ældre bluesnumre blev taget under kærlig og ikke mindst funky behandling. Der blev bud efter Chris Grey & The BlueSpand, og publikum var vilde med den intense og samtidig humoristiske tilgang, der prægede bandets liveoptræden. Det blev til opvarmning for bl.a. Jonny Lang (US), nedkøling efter John Mayer – og div. bluesfestivaler og foreninger i DK inviterede bandet indenfor. Efter knapt et års tid blev de tre venner spurgt, om de kunne deltage i Møblomania Blues Award 2012. En konkurrence inden for ”bluesy” musik, som bandet – for dem selv helt uventet – gik hen og vandt. Det sendte dem i 2013 til European Blues Challenge i Toulouse, hvor de bl.a. mødte den tyske sanger og saxofonist, Tommy Schneller. Bandet indledte herefter et samarbejde med Tommy, der udover Tommys medvirken på debut albummet Lotta Love (”Hot Cuppa Coffee”) også resulterede i en række koncerter i Tyskland, hvor bandet flere gange har turneret siden.

Udover bandets egne koncerter fungerede bandet som husorkester ved Holbæk Teaters Blues ́n Burgers- arrangementer. Her backede de navne som Michelle Birkballe, Thorbjørn Risager og Søren Rislund op. Det skulle dog vise sig, at bandet trak lige så mange gæster uden solister. De spillede sig for alvor ind i publikums hjerter ved dobbeltkoncerter samen med flere etablerede udenlandske navne som Canon Balls feat. Hector Watt, Junior Watson m.fl.

Viral succes
En dag i februar 2017 sad bandet sammen i deres køkken, drak kaffe og jammede sig frem til nye ideer på akustisk guitar, cajõn og elbas. For ikke at glemme ideerne optog de jam’en på en iPhone, og efter meget korte overvejelser besluttede de at lægge optagelsen af et af numrene ”Grab’m by the Elbow” på deres Facebookside. Dette skulle vise sig at være en god beslutning. På kort tid fik videoen 1/2 million visninger, og den blev efterfulgt af endnu to numre fra køkkenet: ”Golden Tower” og ”Mammas Mammalaid”. På kun en uge nåede ”Mammas Mammalaid” op på 1 million visninger, og nu blev der for alvor bud efter bandet på den europæiske blues- og funkscene. I 2018 nåede bandet at besøge festivaler i både Sverige, Norge, Kosovo, Polen, Letland, Makedonien og Tyskland – i flere tilfælde som hovednavn.

I december 2017 gæstede bandet Blues Brothers Juleshow på Posten i Odense med en version af hittet ”Mammas Mammalaid” akkompagneret af blæsere m.m. Her mødte de den amerikanske sangerinde, Lucy Woodward, som især er kendt for sit arbejde med Snarky Puppy, Rod Stewart og Celine Dion. Lucy og bandet faldt godt i hak, og det er blevet til flere koncerter sammen, med en blanding af bandets og Lucys sange, senest ved Trollhättans Jazz og Bluesfestival i oktober 2018. Lucy medvirker ligeledes på nummereret ”Feed the Monkey”, der er blevet indspillet som livevideo.

I november 2018 udgav Chris Grey & the BlueSpand endnu en akustisk video – denne gang en stuevideo. ”Beat Around the Bush” blev med sine små overraskende detaljer set og delt flittigt fra første minut online. Efter endnu en tur i studiet udkom bandets virale hit, ”Mammas Mammalaid” i december 2018 som single på diverse streamingtjenester.

Line-up:
Chris Grey – lead vocal/guitar
Kasper Lauersen – bass/vocal
Lars von TrommenStick – drums/vocal/keys’n’samples

* * * * *

I samarbejde med Tango Café kan vi tilbyde en tapasbox. En lille let anretning, som bliver leveret på Elværket. Læs mere her.

Ved forevisning af billetten tilbyder Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=FHjDJkl53gk”][/vc_column][/vc_row]

Detaljer

Dato:
26. september 2021
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
175 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,
Hjemmeside:
https://place2book.com/da/sw2/sales/68jia3ncr3

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps