Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Rosalia De Souza/Jonas Johansen Brazilian Project 2021

3. oktober 2021 | 15:00 - 17:30

225 DKK

Rosalia De Souza og Jonas Johansen har indledt et fantastisk samarbejde, hvor kærligheden til den brasilianske sangskat og de swingende rytmer bliver forenet. Samarbejdet mellem De Souza og Johansen begyndte på Montmartre i København i marts 2017 og blev genoptaget i 2020. Corona har midlertidig sat en stopper for de mange planlagte koncerter, men nu kører sambatoget igen!!

Rosalia er en pragtfuld sangerinde med et omfattende kendskab til den Rio-Brasilianske sangskat. Samtidig er hun supermusikalsk og vidunderlig at arbejde med, når hun fortolker gruppens originale kompositioner. Gruppens beat er bygget op omkring Rosendahl og Johansens mangeårige samarbejde med Graig Earle og Mats Andersson, som de to nye forfriskende elementer. Musikken er selvfølgelig brasiliansk inspireret, men de skandinaviske musikere har deres helt eget bud på rytmen og harmoniernes mange farver. Det er en international gruppe med en international lyd. Præget af musikere som samler farver, klange og ideer fra hele verden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_media_grid element_width=”12″ grid_id=”vc_gid:1632847243007-2f9deb3e-6081-7″ include=”2385″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Rosalia de Souza er oprindelig fra Rio de Janeiro, Brasilien, men har boet i Italien siden 1988. Hun er en af ​​de mest kendte brasilianske Bossa Nova-sangere der i øjeblikket bor i Europa. Hendes samarbejde med Schema Records har resulteret i fire albums, der har bragt hende rundt i hele verden, hvor hun har arbejdet med blandt andet den brasilianske producent og guitarist Roberto Menescal og den brasilianske stjernesanger og sangskriver Marcos Valle.

Den svenske guitarist Mats Andersson har et indgående kendskab til den brasilianske musiktradition og har brugt den til at udvikle en meget personlig lyd, der kombinerer de brasilianske rytmer med jazz samt elementer af nordisk melodi og melankoli. Han har optrådt med blandt andet Miriam Aida, Marco Pereira, Joyce Moreno og Luis Barcelos samt mange af Sveriges fineste kunstnere og symfoniorkestre og har turneret i Europa, Japan og Brasilien.

Den canadiske kontrabassist Graig Earle har været det fortrukne valg på begge sider af Atlanten, når mange store jazzstjerne har skulle finde en bassist. Graig kombinerer klarheden og lyden fra de store jazzbassister fra 50’erne med en moderne rytmisk følsomhed og tilgang til gruppedynamikken. Han har optrådt med kunstnere som Victor Lewis, Pat Labarbera, Denzal Sinclaire, Ralph Alessi og Gilad Hekselman. Graig deler sin tid mellem København, Danmark og New York City.

Trommeslager Jonas Johansen er en ægte orkestertrommeslager med en universel lyd, som han har udviklet gennem 35 års optræden på verdens største scener. Hans både personlige og internationale lyd er rodfæstet i hans dybe kendskab til jazztraditionen og evnen til flydende at indarbejde elementer fra musik fra hele verden. Han har optrådt med utallige jazzlegender herunder McCoy Tyner, David Sanborn, Maria Schneider, John Scofield, Eliane Elias, Enrico Pieranunzi, Mike Stern, Egberto Gismonti og vores egen Niels-Henning Ørsted Pedersen.

Line-up:
Rosalia De Souza (BR) – vokal
Mats Andersson (S) – guitar
Peter Rosendahl (DK) – piano
Graig Earle (CAN) – bas
Jonas Johansen (DK) – trommer

I samarbejde med Tango Cafe kan jazzklubben arrangere, at der bliver leveret en tapasbox på Elværket. Tango sørger for tapas – vi sørger for musik og vin.

Ved forevisning af billetten tilbyder Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/D3s8EfBCq4Y”][/vc_column][/vc_row]

Detaljer

Dato:
3. oktober 2021
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
225 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
https://place2book.com/da/sw2/sales/ex696axvpt

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps