Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Yellowjackets

7. november 2021 | 15:00 - 17:00

395 DKK

Så har Holbæk Jazzklub gjort det igen!! 2021 bliver et helt specielt år! Det er nemlig lykkedes os i samarbejde med Sidesporet, at få Yellowjackets til byen, når orkesteret skal fejre sit 40-års jubilæum.

Yellowjackets er et amerikansk fusionsorkester dannet i USA i 1977. Orkestret blev dannet ved en indspilning med guitaristen Robben Ford, hvor de oprindelige musikere foruden Robben Ford var Russell Ferrante på keyboards, Jimmy Haslip på basguitar og Ricky Lawson på trommer. Produceren ved denne indspilning var Tommy LiPuma, som gav gruppen navnet Yellowjackets efter at havde set en liste over bandmedlemmernes forslag til evt. navne.

Det legendariske jazzensemble Yellowjackets har gennem fire årtier udforsket deres helt eget univers af elektroakustiske lydlandskaber. De har udgivet 25 plader, og har siden deres debutalbum i 1981 konsekvent bevæget sig rundt med innovative og udfordrende kunstneriske udsagn. Senest har de, med egne ord, ”genopfundet” sig selv i et spændende og voluminøst samarbejde med det suveræne WDR Big Band i Köln, Tyskland. Projektet kombinerer den formskiftende, flere GRAMMY®-prisvindende kvartet med det berømte bigband, der fremfører velkendte bandoriginaler med dynamiske nye arrangementer, der byder på vendinger, teksturer og farver, bevægelige harmonier og dristige soloer.

Dette band har aldrig ønsket at hvile på laurbærrene”, siger tenorsaxofonist Bob Mintzer, der har været medlem af Yellowjackets siden 1990. “Yellowjackets er ekstremt dygtige til at nytænke og vi som musikere er meget agile”. Bandet består foruden af Bob Mintzer af grundlæggeren, keyboardist Russell Ferrante, trommeslager Will Kennedy og elbassist Dane Alderson.

Så mød op i Holbæk Jazzklub og vær med til at fejre dette legendariske orkester, når de gæster Danmark og spiller deres jubilæumskoncert. Det er, og bliver, en mindeværdig koncertoplevelse i Holbæk Jazzklub.

Line Up:
Russell Ferrante (US) – keyboard
Bob Mintzer (US) – tenorsax
Dane Alderson (US) – bass
William Kennedy (US) – Trommer

Ved forevisning af billetten tilbyder Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=vtsO–rqkT8″][/vc_column][/vc_row]

Detaljer

Dato:
7. november 2021
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
395 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
https://place2book.com/da/sw2/sales/mkiqxbcr4p

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps