Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Niels Lan Doky Trio

27. september 2020 | 15:00 - 17:30

295 DKK

BEMÆRK – EKSTRA KONCERT SAMME DAG KL. 1800.

Pga. begrænset plads i Lille Sal (max. 45 publikum) vil der blive afholdt en ekstra koncert kl. 1800. Husk at bestille billet til det rigtige tidspunkt.

I september 2020 tager jazzpianisten Niels Lan Doky på sin første landsdækkende Danmarksturné i over 10 år. Turnéen fået navnetNIELS LAN DOKY 2020” og foreløbigt har 18 spillesteder fordelt ud over hele landet sikret sig en koncert med Niels Lan Doky og hans danske trio, som siden dannelsen i 2011 har høstet stor international anerkendelse, ikke mindst i lande som Japan, Sydkorea, Spanien og U.K., og albummet “Scandinavian Standards” udkom sågar hos Warner Music i USA i 2014.

Trioens karriere har i 2019 nået nye højder med bl.a. den internationale release af albummet “Improvisation On Life”, som siden 2017 kun har været tilgængeligt i Asien, men som i sommers udkom i resten af verden. Trioens foreløbige kulmination skete ved deres koncert på dette års jazzfestival i San Javier i Spanien. Her høstede trioen stående ovationer og en kontinuerlig strøm af anmelderroser, der nærmest ingen ende vil tage. Den spanske presse skrev bl.a.  “De spillede fra hjertet, og fik publikum til at løfte sig nogle centimeter over jorden,” “Musik der trænger dybt ind i sjælen”, “En koncert fuld af skønhed” og “Formåede at efterlade publikum i en tilstand af forelskelse.” 

Niels Lan Dokys faste trio, tæller udover ham selv to danske musikere, som er en generation yngre end kapelmesteren selv og hører til de allerstørste jazztalenter Danmark nogensinde har fostret, nemlig kontrabassisten Tobias Dall og trommeslageren Niclas Bardeleben.  Niels Lan Doky har i en lang årrække tilhørt verdenseliten og har udgivet over 40 albums i eget navn og har vundet utallige priser, anerkendelser, guldplader m.v. i både Europa, USA, Canada og Asien.  Han startede sin professionelle karriere i en alder af kun 13 år og har spillet med de fleste af jazzens største koryfæer samt optrådt for verdenseliten (Pave Johannes Paul II, Roger Moore, m.fl.). På hendes 70-års fødselsdag i 2010 slog HM Dronning Margrethe II Niels Lan Doky til Ridder af Dannebrog. Han har endvidere givet TEDx Talk’en “How Jazz Wisdom Will Change Your Life” og udgivet bogen “Improvisation – i musikken, på arbejdet og i livet” (Gyldendal). Hans første feature film som instruktør “Between a Smile and a Tear” havde biografpremiere i 2005.

Ved forevisning af billetten tilbyder Restaurant Linden og Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=twO-ObWALlk”][/vc_column][/vc_row]

Detaljer

Dato:
27. september 2020
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
295 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
https://www.place2book.com/da/sw2/sales/ss3kc7e58q

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps