Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Cathrine Legardh – Tribute to Monica Z

13. september 2020 | 15:00 - 17:30

185 DKK

BEMÆRK – EKSTRA KONCERT SAMME DAG KL. 1800

STEMNINGSFULD JAZZ & VISER PÅ SVENSK.

Her er en unik mulighed for at høre jazzsangerinden, Cathrine Legardh, i en stemningsfuld hyldest af det svenske jazzikon Monica Zetterlund. Det sker med to fremragende musikere; Jacob Christoffersen (piano) og Jesper Thorn (bas). Trioen har netop indspillet albummet 􏰁”En sång i en dröm“􏰁, der udkommer i foråret 2020.

Koncerten er varm, udadvendt, humoristisk, inderlig, hårrejsende 􏰀og på klingende svensk. Repertoiret er et udpluk af Monicas mange og alsidige musikperler 􏰀- nogle mere kendte end andre. Koncerten rummer således både folke- og revyviser samt jazzstandarder oversat til svensk af bl.a. Beppe Wolgers og Hasse og Tage, Povel Ramel samt Olle Adolphson 􏰀foruden sange fra samarbejdet med Bill Evans.

Cathrine Legardh har med stor succes turneret i DK og resten af Skandinavien 􏰀 for fulde huse på bl.a. Stadsteatret i Stockholm og Helsinki.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_image image_id=”2084″ width=”800″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Pressen skrev:

􏰁”En slentretur gennem Stockholm og en bedårende sommervals. Legardh spadserede sikkert gennem Monica-repertoiret på svensk og engelsk􏰑. Med hvidt hårbånd og sommerkjole, som de så ud i 1960’􏰁er􏰂ne, fik den dan􏰅ske s􏰅anger􏰂inde et􏰉 f􏰍yldt􏰉 Literaturhaus til at glemme, at􏰉 lokaliteten va􏰋r 􏰂Nørrebro i Kø􏰏benhav􏰋n. **** POLITIKEN, Christian Munch-Hansen

“􏰁Legar􏰂dh sy􏰅􏰍nger􏰂 med st􏰅􏰉il, autoritet og troværdighed. Og stor kunst er det da at annektere Monica Zetterlund-klassikeren ‘Sakta vi går genom 􏰅st􏰉an’􏰎 og􏰄 bar􏰂e g􏰏􏰂øre den t􏰉il s􏰅in egen.􏰁 *****BERLINGSKE, Kjeld Frandsen”

Læs mere på www.legardh.dk

Line-up:
Cathrine Legardh – vokal
Jacob Christoffersen – piano
Jesper Thorn – bas

Ved forevisning af billetten tilbyder Restaurant Linden og Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=n8QrPdLXOMo”][/vc_column][/vc_row]

Detaljer

Dato:
13. september 2020
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
185 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
https://place2book.com/da/sw2/sales/pbx16gob26

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps