Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST – Dreamcatcher 3.0

30. august 2020 | 15:00 - 17:30

225 DKK

Dreamcatcher blev oprindeligt dannet for 25 år siden, i 1995. Dengang var det pianisten, Jørgen Emborg, der sad bag tangenterne. Bandet indspillede i 1997 deres første album, der høstede mange rosende anmeldelser. Album nr. 2 udkom i 2006. I 2019 genopstod bandet – nu med Mathias Heise og Rasmus Lund som nye medlemmer. Med Mathias Heise´s fænomenale mundharpespil, er der lagt en ekstra dimension til af bandets sound og udtryk, som kan beskrives som melodisk fusion med ingredienser af funk, jazz, latin og rock. Det meste af musikken er skrevet af bassisten, Peter Hansen, men der også numre af Per Gade og Jørgen Emborg.

Gruppen har taget første spadestik til indspilningen af en ny CD, som forventes af udkomme engang i løbet af 2020.

Per Gade – guitarist. Har spillet og turneret i det meste af verden med den legendariske trommeslager Billy Cobham, men har også indspillet/turneret med navne som Randy Brecker, Victor Bailey, Eliane Elias, Chris Potter og Joe Lavano.

Per Gade har igennem de sidste mange år været fast medlem af DR Big Band og spiller desuden med bl.a. Mandapira/Lauritsen/Gade/Frost og Tivoli Ensemble.

Mathias Heise er en dansk mundharpist, komponist og pianist, der har modtaget en række priser og anerkendelser. I 2013 blev han verdensmester i kromatisk jazz mundharpe ved World Hamonica Festival i Trossingen, Tyskland. I 2014 vandt han DPA’s komponistkonkurrence ”Årets nye jazzstjerne”. Mathias Heise blev i 2016 tildelt Kronprinsparrets Stjernedryspris, og i 2017 blev han tildelt Ben Webster Prisen, som den yngste prismodtager nogensinde. Han har udgivet to albums med sin fusionsgruppe Mathias Heise Quadrillion og indspillede et album med DR Big Band og han har spillet som ’sideman’ med en række af de største navne inden for dansk jazz.

Peter Hansen – bassist, komponist. Har spillet med Jørgen Emborg i hans forskellige ensembler igennem tiden – f.eks. Jørgen Emborg trio, Moonsongs og senest Jørgen Emborg Quartet feat. Mathias Heise. Peter Hansen har desuden spillet med jazzkoryfæer som Putte Wickmann og Arne Domnéus, og udover at have spillet med de fleste danske jazzmusikere, har han også medvirket i DR Big Band og DR Underholdningsorkester. Peter er stifter af Dreamcatcher.

Rasmus Lund – trommeslager. Rasmus er en særdeles efterspurgt og travl musiker. Hans alsidighed gør, at man kan høre ham i stilistisk meget forskelige sammenhænge med bl.a. Nikolaj Bentzon Brotherhood, Veronica Mortensen, Karen Mukupa, Kjeld Lauritsen Trio og Aarhus Jazz Orchestra – bare for at nævne nogle få…

Line-up:

Per Gade – guitar
Mathias Heise – keys/mundharpe
Peter Hansen – bas
Rasmus Lund – trommer

Ved forevisning af billetten tilbyder Restaurant Linden og Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=X5MmHFKjMvc”][/vc_column][/vc_row]

Detaljer

Dato:
30. august 2020
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
225 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , ,
Hjemmeside:
https://place2book.com/da/sw2/sales/dft7nv0i6e

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps