Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Peter Vuust Trio feat. Veronica Mortensen – Jazz & Wines

22. september 2019 | 15:00 - 17:30

295 DKK

I samarbejde med Eriksen Vinhandel introducerer Holbæk Jazzklub et nyt koncept: Jazz & Wines.

Man siger, at vin og mad klæder hinanden, men hvad med vin og jazz? Alle kender vel fornemmelsen, når man går derhjemme og lytter til lidt god swingende jazz. Derfor har vi entreret med toppen af den danske jazzscene, som forlods har fået præsenteret en række udsøgte og udvalgte Rhône vine, som publikum skal smage i løbet af eftermiddagen – garneret med lidt kanapeer. Musikken er derfor valgt omhyggeligt af Peter Vuust, så den spiller op til de forskellige vine og deres historier og smagsoplevelser. Vinene er udvalgt og bliver præsenteret af Eriksen Vinhandel.

Vinsmagning incl. billetprisen – BEGRÆNSET ANTAL BILLETTER

Til at føre os gennem eftermiddagen vil Peter Vuust Trio forkæle os med lækker lyd til øregangene. Til at assistere sig har han Veronica Mortensen, som er en af Danmarks absolut førende jazzsangerinder. Hendes stemme er ifølge anmelderne “… Sexet, selvironisk og sødmefuld. (…) Stemningen er afslappet og båret af en umiddelbar glæde og nysgerrighed. (…) Stemmen er topfokuseret. Udtrykket stinkende sikkert og fyldt med en uimodståelig, frisk energi. Veronica Mortensens vokale overskud funkler”

På piano har han Henrik Gunde, som fortolker trioen Peter Vuusts melodiøse jazzsange fra de to første CD’er “Images Of Falling” fra 2005 og “September Songs” fra 2013. Og selvfølgelig fra den helt nye CD – “Leaves Of Love”!

I efteråret 2017 udgav Peter Vuust CD’en “Leaves Of Love” i samarbejde med bl.a. Veronica Mortensen og Lars Jansson. Den tredje CD i dette samarbejde. CD’en er som den forrige CD ”September Songs” indspillet i et af Skandinaviens bedste lydstudier – svenske Nilento Studio. Et enigt anmelderkorps gav ”September Songs” top-anmeldelser og den blev nomineret til årets Danske Vokaljazzudgivelse ved Danish Music Awards i 2014.

Peter Vuust er med 17 turneer og 6 CD’er et af de mest veletablerede navne på den danske jazzscene. Som bassist har han samarbejdet med alt fra danske pop-artister til internationale jazz-stjerner. Hans kompositioner er melodiøse, og de nordiske rødder høres side om side med inspiration fra den amerikanske jazztradition.

Peter Vuust er samtidig en unik kombination af en dybt respekteret jazzmusiker og en verdensklasse hjerneforsker. Han er Danmarks førende ekspert inden for feltet “Music In The Brain” – et forskningsfelt han egenhændigt har opbygget og er daglig leder af.
Derudover er han aktuel med sin seneste bogudgivelse fra april 2017 – “Musik På Hjernen”

Det er dansk jazz i absolut top-klasse, og som Veronica Mortensen udtalte i forbindelse med hendes seneste solo-album: ”Jeg har ønsket at lave et album med et afdæmpet udtryk, et album man skal få lyst til at sætte på en aften med stearinlys og et glas rødvin”. Mon ikke det også kommer til at skinne igennem til eftermiddagens arrangement?

Line-up:
Peter Vuust (DK) – bas
Henrik Gunde (DK) – piano
Veronica Mortensen (DK) – vokal[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=t200BxfM61I”][/vc_column][/vc_row]

Detaljer

Dato:
22. september 2019
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
295 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=eerihi6ml2

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps