Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DYNAMIC

8. september 2019 | 15:00 - 17:30

195 DKK

Normalt er det et tilløbsstykke, når Holbæk Jazzklub smider en jazzsanger(inde) på programmet, så hvorfor så ikke prøve med hele fire sangere – på samme tid? Og kan du huske Manhattan Transfer, så skal du opleve DYNAMIC.

Close harmony vokaljazz er en sjælden genre på den danske jazzscene, men her kommer et eksemplar i særklasse. Dynamic er grundlagt af sanger og arrangør Paul Kim i 2012, da han flyttede fra San Francisco til Danmark. Gruppen samler syv aktive jazz-musikere: fire sangere akkompagneret af guitar, bas og trommer. Dynamics repertoire favner genrer og epoker i en spændende syntese. Der er fokus på vokal blend, musikalsk nerve og en varm og levende jazzklang.

Dynamics debutalbum ’This is Dynamic’blev indspillet i både Californien og Danmark, og udkom i maj 2019.  Man fornemmer arven fra grupper som Lambert, Hendricks and Ross, Manhattan Transfer og New York Voices. Påvirkningen fra San Franciscos acid-jazz/funklyd giver sig også sine steder til kende i Paul Kims originale arrangementer. Dynamics repertoire rummer nyfortolkninger af både kendte og mindre kendte jazzstandards, og også originale kompositioner. Instrumentalnumre af blandt andre Thelonious Monk, Miles Davis og Herbie Hancock bliver hyldet, tilsat lækre harmonier og levende tekster. Swing, latinrytmer, bebop og ballader bliver leveret med indlevelse, varme og raffineret musikalsk præcision i samspillet mellem vokaler og instrumenter, og publikum inviteres ind i et varieret og overraskende musikalsk univers.

Ved koncerten i Holbæk Jazzklub optræder Dynamic både med numre fra det nys udkomne album og med nye kompositioner og arrangementer, som skal med på det næste. Publikum kan glæde sig til stemninger fra hele jazz-palletten: blidt, krydret, swingende – og dynamisk!

Dynamic har spillet en lang række koncerter på jazzklubber og festivaler – herunder Copenhagen Jazzfestival, hvor de er fast inventar. Men de går heller ikke af vejen for at give kirkekoncerter, hvor de på opfordring har re-arrangeret en række danske samler og gjort dem til deres egne.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][dt_fancy_image image_id=”1878″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Dynamics drivkraft er som sagt Paul Kim, der før han kom til København, har studeret klassisk musik, jazz og gospel I San Francisco, Tyskland og Frankrig. Sideløbende har han været professional sanger, dirigent og arrangør med mange prisvindende acappella ensembler og kor i ind- og udland. I Danmark har Paul Kim bl.a. dirigeret Frederiksborg Kammerkor, Gladsaxe Kor og The International Gospel Academy.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][vc_column_text]Med sig i front har han tre jazzsangerinder, Kirstine Dahlberg, Katrine Rømhild og Anne Rørbæk, der tilsammen har en livslang erfaring indenfor sang og kor. På guitar, trommer og bas har de entreret med tre konservatoriedrenge, som du med garanti har hørt i andre konstellationer, hvis der er jazz på programmet.

Se og hør mere til DYNAMIC på deres egen hjemmeside

Line-up:
Paul Kim – arrangør/stemme: bas
Kirstine Dahlberg – stemme: sopran
Katrine Rømhild – stemme: mezzosopran/alt
Anne Rørbæk – stemme: mezzosopran/alt
Hasse Tang – trommer
Niels Knudsen – kontrabas
Frederik Rejle – guitar

Ved forevisning af billetten tilbyder Restaurant Linden og Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://vimeo.com/282199464″][/vc_column][/vc_row]

Detaljer

Dato:
8. september 2019
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
195 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
https://place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=ccq2w5s3zl

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps