Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Steen Rasmussen Quinteto feat. Josefine Cronholm

25. august 2019 | 15:00 - 17:30

195 DKK

STEEN RASMUSSEN QUINTETO har for længst etableret sig som et af Danmarks i særklasse bedste musikalske bud på Brasiliansk inspireret jazz, med et personligt udtryk, dyb fortrolighed med genren og bestående af nogle af Danmarks bedste musikere. Alle orkestrets nu fem cd-udgivelser er blevet fornemt modtaget,- 2 af udgivelserne oven i købet DMA-JAZZ og CARLPRIS nominerede, ligesom Steen Rasmussen Quinteto er et af landets meget eftertragtede live bands.

I juni 2018 udkom orkestrets seneste album CANTA som har fået en overstrømmende modtagelse.
Lars Thorborg (Jazzspecial) gav en glad smiley og skrev at “Steen Rasmussen og hans medmusikere har skabt et sandt mesterværk”
Ivan Rod (GAFFA) gav 5 stjerner og skrev at Canta er “Kunstnerisk lige i skabet”
Niels Overgaard fra JAZZNYTBLOGSPOT kaldte albummet et værk og skrev”Steen Rasmussen bevarer med Canta, pladsen som dansk førsteelsker, når der skal spilles brasilansk farvet Jazz

Nu samles orkestret igen og featurerer endnu engang og featurerer den forbløffende svenske sangerinde Josefine Cronholm.
Dette i smuk samklang med det faste orkester bestående af: Lis Wessberg trombone, Fredrik Damsgaard bas, Jacob Andersen percussion, Jonas Johansen trommer og Steen Rasmussen piano. Alle er de musikere fra den absolutte elite på den danske musik-scene,- alle med stor integritet og dyb forståelse for musikkens strømninger.

Repetoiret vil være et mix af klassikere fra Brasiliens til alle tider største sangskriver, Antonio Carlos Jobim, tilført et originalt nordisk “twist” og originale kompositioner skrevet af den for nyligt CARL PRIS nominerede pianist og bandleader Steen Rasmussen.

Brasiliansk musik som du troede du kendte den…

Josefine Cronholm – vokal
Lis Wessberg – trombone
Jacob Andersen – percussion
Fredrik Damsgaard – bas
Jonas Johansen – trommer,
Steen Rasmussen – piano

 

Ved forevisning af billetten tilbyder Restaurant Linden og Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Detaljer

Dato:
25. august 2019
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
195 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=c2a3d82a47

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps