Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Clara Vuust Kvartet feat. Francesco Cali

16. juni 2019 | 15:00 - 17:30

175 DKK

Den anmelderroste jazzsanger Clara Vuust har netop udgivet sit tredie album “Before You walk Away” – en kærlighedserklæring til den smukke melodi – i både amerikanske og europæiske jazz evergreens.

I efteråret 2018 udkom Clara Vuust med et album, der er rundet af kærligheden til jazzen, men også i høj grad bærer en europæisk tone, der bringer tanken til lange sommeraftener i Italien og fransk chanson med den karakteristiske harmonika i centrum.

Med sig har hun blandt andet den italienske pianist og akkordionist Francesco Cali og i mødet med Clara Vuusts stemme og Francesco Calis næsten kammermusikalske arrangementer, skabes en slags nordisk nostalgi- et sted mellem en lyrisk, luftig klang og et varmt, sydeuropæisk temperament…[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_fancy_image image_id=”1853″][vc_column_text]Til koncerten i Holbæk Jazzklub dykker kvartetten ned i nogle af Italiens smukke jazzstandards og evergreens med afstikkere til klassikere fra “The Great American Songbook”.

Clara Vuust har siden sin debut i 2013 for alvor slået sit navn fast på den danske jazzscene og bærer på en vokaltradition med sangerinder som Barbra Streisand og Monica Zetterlund i centrum.

Denmark’s Clara Vuust has a voice as clean and clear as the “ping” you get when you flick your fingernail against a piece of Scandinavian crystal glassware..” All About Jazz

Sammen med den sicilianske pianist og akkordionist Francesco Cali har hun gennem mange år sunget og optrådt i Italien, men også det danske jazzpublikum har i den grad taget den romantiske tone i Calis spil til sig. Anmelderne skriver: “Når man hører Calis accordion presser tårerne på. Det er så smukt…”, “Cali er ganske enkelt formidabelt spillende…”

Kvartetten, der også tæller Jeppe Holst på guitar og Andreas Hatholt på bas inviterer publikum indenfor til en jazzkoncert med middelhavstoner og romantik i højsædet…

Line- up:
Clara Vuust (DK) – vokal
Francesco Cali (IT) – akkordion/klaver
Jeppe Holst (DK) – guitar
Andreas Hatholt (DK) – bas


Ved forevisning af billetten tilbyder Hotel Sidesporet rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten. Bordbestilling tlf. 5940 0866.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=M275JDXgLPY”][/vc_column][/vc_row]

Detaljer

Dato:
16. juni 2019
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
175 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
https://place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=4c7zigzszs

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps