Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

WonderBrazz

19. maj 2019 | 15:00 - 17:30

175 DKK

“That’s some slick shit you’re all playing, and if it ain’t slick it ain’t funky”. Dr. John, New Orleans Music Legend.

“Med eller uden dansegulv er WonderBrazz en stor nydelse at opleve”. Sven Bjerstedt, Kristiansstadbladet.

“Før eller siden bør alle gøre sig selv den tjeneste at opleve en koncert med WonderBrazz”. Ivan Pedersen, sanger og sangskriver.

I 1998 høstede WonderBrazz 6 stjernede anmeldelser for deres debutalbum “Live At Café Bopa”. 18 år, 7 CD’er og 650 koncerter senere leverer bandet stadig helt særlige koncertoplevelser, hvad enten du er i en intim jazzklub for at lytte eller på en svedig natklub for at danse.

WonderBrazz har bl.a. spillet på Montreux Jazz Festival, New Orleans Jazz’n Heritage Festival, MIDEM i Cannes, Maison Du Danemark i Paris og deres musik er blevet brugt i flere Danske film.

“Man bliver så glad til jeres koncerter” sagde en af bandets fans engang og WonderBrazz’ blanding af New Orleans Roots, World Music og Funk har en helt særlig vibe, der tiltaler folk i alle aldre, nationaliteter og kulturer, både hardcore jazzfans og de der aldrig kunne finde på at lytte til jazz.

Sang, en tight hornsektion, trommer, percussion og hammondorgel er ingredienserne i WonderBrazz magiske gryde. Tilsæt masser af interaktion med publikum, et udadvendt og let tilgængeligt mix af jazz, soul, boogaloo og New Orleans 2nd line og dér har du opskriften på en uforglemmelig aften i selskab med 6 fremragende musikere.


Line-up:
Peter W Kehl – Trompet
Ola Åkermann – Trombone
Stig Naur – Sax/Voc
Henrik Kjelin – Orgel
Martin Seidelin – Percussion
Esben Duus – Trommer

Læs mere på www.wonderbrazz.com

 

Ved forevisning af billetten tilbyder Hotel Sidesporet rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten. Bordbestilling tlf. 5940 0866.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=L7gRKPVPAeI”][/vc_column][/vc_row]

Detaljer

Dato:
19. maj 2019
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
175 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=etju1n7k7a

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps