Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Zier Romme Kvartet

28. april 2019 | 15:00 - 17:30

175 DKK

Man skal have sovet i timen, hvis man endnu ikke har opdaget, at Danmarks næste store jazz-stjerne meget vel kunne hedde Zier Romme Larsen.

Musikken spillede en stor rolle fra en tidlig alder. Klavertimerne var obligatoriske hjemme i familien, og allerede som 11-årig var den unge pianist solgt til jazzen. Grunden: Oscar Peterson. Hans far havde givet ham en CD med stjernepianisten, og musikken røg, med Ziers egne ord ”ind i årene på mig”.

Fra den dag har Zier ikke kigget sig tilbage. Den nu 25 årige pianist strøg ind på Rytmisk Musikkonservatorium i København som 19-årig, men kvittede skolen efter to år, ud fra en filosofi om, at ”man lærer mere ved at tage ud og spille med folk, der er bedre end en selv, end ved at gå i skole.” Det har han så gjort. Og med kanoner som Paolo Fresu, Alvin Queen, Rodney Green, Jesper Lundgaard, Jacob Fischer og mange flere.

Og lovprisningen af talentet fulgte med:
”Jeg kendte ham ikke, da jeg første gang blev sat sammen med ham, og jeg fik et chok over, hvor god han er.” – bassisten Jesper Lundgaard.
”Første gang, jeg hørte ham, tænkte jeg, at det lyder sgu godt. Senere opdagede jeg, at det lød endnu bedre. At det var exceptionelt godt.” – guitarist Jacob Fischer

Det er i særdeleshed Zier Romme Larsens ’swing’, rytmiske drive og evne til at opfatte musikken som en helhed, der har fået medmusikere, kritikere og jazz-elskere til at slå ørerne ud.

Vi glæder os til at præsentere jer for dansk jazz fremtid og for en musiker, der, i en tid hvor imagepleje og selvpromovering ofte synes ligeså vigtig som selve musikken, bare ER. Bare er musikken – ”en håndværker”, for at bruge Jesper Lundgaards ord igen, ”der kan skrue lokummet sammen, så det holder.”

Zier Romme Larsen blev nomineret som ’Årets Nye Danske Jazznavn’ til Danish Music Awards Jazz 2017 for hans debutalbum ’Fiol Sessions’.

Zier Romme Larsen – klaver
Rune Fog – Bas
Andreas Svendsen – trommer
Pelle Von Bülow – guitar

 

Ved forevisning af billetten tilbyder Hotel Sidesporet rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten. Bordbestilling tlf. 5940 0866.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=nnuzjPCWH8U”][/vc_column][/vc_row]

Detaljer

Dato:
28. april 2019
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
175 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
https://www.place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=8e544fc13d

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps