Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Univers på Vers – børnejazz

2. oktober 2022 | 15:00 - 17:00

50 DKK

Skønne iørefaldende melodier. Fantastiske tekster med de sjoveste rim og vendinger. Swingende, jazzede toner udført af topprofessionelle musikere. Det er Univers på Vers!

Jazz- og latinamerikansk kvalitetsmusik i børnehøjde med underfundige tekster og finurlige rim svøbt i lækre iørefaldende melodier. Det er opskriften på et koncept der i mere end 15 år har henrykket publikum. Musikken rammer meget bredt. De sjove tekster, de smagfulde arrangementer, de jazzede toner og dygtige musikere appellerer til lyttere i alle aldre.

Musikalsk er der blandt andet jazz og bossa, samba, tango og cirkusmusik. Og indholdsmæssigt beskæftiger sangene sig med trolde, rotter, jungledyr, opfinder Findsen, lille mig helt alene hjemme, en tur ud i universet, rejse på et flyvende tæppe til Persien med tur i moskeen og på flyvetur til Kina i en lang-tung-ting. I Kina er der også kulinariske glæder som: ’kogt abehånd ”værs’go og spis!” med sur-sød sovs og løse ris … og vil du vide mer’ så skriv et brev til Kinas Ris-arkiv. Melodier og tekster støtter og supplerer hinanden, hvilket naturligvis giver nogle udfordringer på turen gennem Kina og på det persiske marked, der summer af halve toner.

Anders Jacobsen har gjort dette med børn i mange år. Han er vel i dag den angivende tone indenfor dette særlige felt på landets kort, og har skrevet både musik og tekst. Melodierne falder ind i øret….Musikken er både arrangeret og spillet fængende og med den tone af glæde der får smil frem på selv sprukne læber.
…..Henrik Wolsgaard-Iversen i Jazzspecial

Line-up:
Clara Vuust – vokal,
Pelle von Bülow – guitar
Morten Grønvad – vibrafon
Ole Skipper – bas
Rasmus Lund – trommer
Anders Jacobsen – fortæller/basun

Ved forevisning af billetten tilbyder Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten.

Detaljer

Dato:
2. oktober 2022
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
50 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
https://place2book.com/da/sw2/sales/15pbsvur36

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps