Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mathias Heise Norwegian Connection

18. september 2022 | 20:00 - 22:00

185 DKK

I Danmark er Heise et velkendt navn, både på den unge jazzscene og den mere etablerede! Selv af det danske kongehus er Heise’s talent blevet anerkendt. Han har bl.a. modtaget Kronprinsparrets Stjernedryspris. På trods af hans unge alder har han allerede spillet med en perlerække af den danske jazzscenes mest prominente musikere, bl.a. Danmarks Radios Big Band og Niels Lan Doky. Derudover har han arbejdet tæt sammen med Bent Fabricius-Bjerre, indtil dennes død.

Heises lyd passede perfekt ind i Fabricius-Bjerres filmiske kompositioner.

Norge og Sverige har ikke hørt meget til ham, men det rådes der nu bod på. Med denne kvartet bliver pandekage landene forenet med den storslåede norske og svenske natur i en kvartet, som virkelig kan markere sig på den europæiske jazzscene.

I denne kvartet spiller Heise sammen med to af Norge og Sveriges bedste jazzmusikere: Den norske pianisten Erlend Slettevoll og den svenske bassist Johnny Man. Slettevoll har turnéret over hele verden, og har modtaget indtil flere norske Grammyer, kaldet Spillmannsprisen. Bassisten Johnny Åmann har ligeledes turnéret over hele verden, og tager med sit imponerende basspil den svenske bastradition til et nyt niveau. Sidste mand i denne kvartet er den danske trommeslager Anders Mogensen. Mogensen har spillet i mange år med Slettevoll i saxofonisten Petter Wettre’s quartet. Med næsten 30 år som professionel jazzmusiker har Mogensen modtaget grammy’er i Canada, Norge og Danmark, og er fast på turné med musikere som Jerry Bergonzi, Tim Hagans og Walt Weiskopf.

I front er, som sagt, den fantastiske unge kromatiske munnspiller Mathias Heise, flankeret af de to fantastiske musikere pianisten Erlend Slettevoll og bassisten Johnny Åman. Som sidste mand i kvartetten er det den danske jazztrommeslager Anders Mogensen.

Line-up:
Mathias Heise (DK)- mundharmonika
Erlend Slettevoll (N) – piano
Johnny Åman (S)- bas
Anders Mogensen (DK) – trommer

Ved forevisning af billetten tilbyder Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten.

Detaljer

Dato:
18. september 2022
Tidspunkt:
20:00 - 22:00
Pris:
185 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , ,
Hjemmeside:
https://place2book.com/da/sw2/sales/b7h1vzx07x

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps