Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Alice Carreri & The Sidecar Trio

12. marts 2023 | 15:00 - 17:00

185 DKK

”Det er raffineret og rowdy. Det er sofistikeret og sassy. Det er frækt og fornemt”. Sådan beskriver Alice Carreri og hendes musikere sig selv, og det er sådan Holbæk Jazzklub vil have det, når vi slår dørene op til en meget særlig koncert, med en fantastisk sangerinde og hendes ligeså fantastisk trio til at bakke hende op.

Dette spritnye band forener det sofistikerede ved 20’ernes jazzperler med saftig og eksplosiv 60’er-jazz fra Frankrig og Italien, der hensætter publikum til et dampende dansegulv i Paris 1929 eller til en folkefest på en piazza anno 1962.

Alice Carreri er en vidunderlig sangerinde og sangskriver med rødder i amerikansk jazz og pop. Hendes stemme vækker mindelser om forbilleder som Ella Fitzgerald og Nancy Wilson, men hun har desuden en forkærlighed for europæiske sangerinder fra 60’erne. Hun har desuden en karriere som komponist og medvirkende på den alternative teater- og dansescene.

Alice, der netop har afsluttet en tætpakket sæson som fast solist i Tivoli samt gæstesolist på Tivoli Varieteen, bringer med sin ligefremme og no-nonsens stil teksterne og fortællingerne i front og hun bakkes op af de allerbedste musikere i det københavnske jazzmiljø, der tæller Dan Hemmer på orgel, Michael Blicher på saxofon og Espen Laub von Lillienskjold på trommer. Sammen er de pladeaktuelle med pladen “Alice Carreri & the Sidecar Trio”, men hvorfor ikke høre det live!!

Line-up:
Alice Carreri (DK) – sang
Dan Hemmer (DK) – orgel
Michael Blicher (DK) – saxofon
Espen Laub von Lillienskjold (DK) – trommer

Ved forevisning af billetten tilbyder Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten.

Detaljer

Dato:
12. marts 2023
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
185 DKK
Begivenhed Kategorier:
,

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps