Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

BLAST

25 februar | 15:00 - 17:00

295 DKK

BLAST havde i 2020 40 års jubilæum og er stadig funky og flyvende – og det har været 44 fede år for fuldt skrue!

Igennem 4 årtier har BLAST spillet funky dansemusik for folket. BLAST holder stadig og leverer stadig stramme hornarrangementer, tre powerfulde sangerinder i front og en sejt swingende legendarisk rytmegruppe. Koncerterne er altid båret af kæmpe spilleglæde, et uhøjtideligt sceneshow og stort publikums-engagement. En fest hvor alle er inviteret – til at få en indsprøjtning af høj energi, glæde og danselyst.

I bandets levetid har op mod 100 topmusikere fra jazz- & rockverdenen været involveret i bandet – ikke mindst den berømte trio Tina Schäfer, Hanne Boel og Lise Dandanell, der tegnede bandets vokale front i en periode i 80’erne.

Blast spillede i perioden fra 1980 til 1990 et utal af jobs på festivaler, gymnasier, klubber, koncertsale, her, der og i udlandet. Blast udgav 4 albums og en opsamlings CD ”Replay” i 2005, hvor Bandet startede igen. Nu er bandet aktuelt med 3 nye numre og en video til nyfortolkningen af The Beatles ”It’s Getting Better”

I dag er BLAST en sprød blanding af garvede veteraner og nye tropper. Blandt veteranerne er selvfølgelig orkestrets ophavsmand Bjarne Thanning, men også garvede musikere som Kenneth Agerholm, Jakob Olsne, Ole Skipper & Niels Ratzer, er stadig med i BLAST for fuld udblæsning.

I front står i dag sangerinderne Sara Broberg Jönsson, Britt Hein & Helle Henning som med deres powerfulde og personlige vokaler får gang i festen og inviterer publikum op til dans.

Blast er et topprofessionelt orkester, men samtidigt et con-amore projekt, hvor medlemmerne får lov til at spille den musik de elsker, det kan både ses og høres når orkestret går i gang. En stor organisk maskine der bobler af spilleglæde og lysten til at fyre den af for et levende publikum.

Line-up:
Britt Hein, Sara Broberg, Helle Henning – vokal
Jakob Olsne – guitar,
Morten Vestergaard – keys, Ole Skipper Mosgaard – bas, Niels Ratzer – trommer
Kasper Wagner, Thomas Hass, Stig Naur – saxer
Thomas Kjærgaard,
Rolf Thofte Sørensen, Lars Vissing – trompet
Kenneth Agerholm, Bjarne Thanning – trombone

Detaljer

Dato:
25 februar
Tidspunkt:
15:00 - 17:00
Pris:
295 DKK
Begivenhed Kategorier:
,
Begivenhed Tags:
, , , ,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/Blast6.2/

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Store Sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300
+ Google Maps