Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Blonde Bass

8. marts 2020 | 15:00 - 17:30

195 DKK

Bassister elsker at hænge ud sammen, men i jazzverdenen spiller de ikke sammen så tit – som regel spiller de i hver sit orkester. Så selv om jazz-bassister mødes og spiller lidt duo eller ensemble, sker det sjældent i fuld offentlighed. Det skal der laves om på, så nu har Holbæk Jazzklub den udsøgte ære at byde velkommen til hele TRE kontrabassister!!

Ida Hvid, Kristin Korb og Helle Marstrand kendte hinanden som etablerede bassister i ind- og udland. En dag, ved en meget vellykket bas-jam, besluttede de at udbygge det gode groove og udvidede med vokal-arrangementer, percussion og originalt materiale. Tilsammen blev det til “Blonde Bass“.

Blonde Bass blander jazz standards, originale kompositioner, bass tributes og 3-stemmige korarrangementer – og præsenterer hermed et show der er underholdende, medrivende og helt unikt – “a celebration of sisterhood in the groove.”

 IDA HVID er elev af Hugo Rasmussen og uddannet ved Rytmisk Musikkonservatorium i 2013. Ida Hvid har spillet i en række danske og internationale  sammenhænge med blandt andre Alvin Queen (US), Jesse Davis (US), Ben Besiakov (DK), Niels Jørgen Steen (DK), Birgitte Soojin (NO), Dwayne Clemons (US), Knut Riisnæs (NO), Anna Pauline (SE) og Mårten Lundgren (SE). Ida Hvid er modtager af det danske legat, Bent Jædig-prisen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][dt_fancy_image image_id=”1765″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]KRISTIN KORB er fakkelbærer for “the groove stomping tradition” inspireret af hendes mentor, den legendarisk amerikanske bassist Ray Brown. Kristin Korb har tilført musikken sine egne refleksioner og fortolkninger af “The Great American Songbook”, hvor hun formidler historierne på en inderlig, overraskende og imødekommende måde.

Korb forelskede sig i Jazz og bassen som 13-årig, da hun deltog i en musiklejr for Jazz. Oplevelsen fasttømrede hendes kald og hvad hun ville med sit liv, og har sidenhen ført hende til en succesfuld karriere med stribevis af koncerter over hele verden. Koncerter hvor hun fik mulighed for at spille med hendes egne musikalske helte såsom Jeff Hamilton, John Clayton, Bruce Forman, Mike Wofford, and Ken Peplowski. I Los Angeles, og med en veletableret musik karriere, mødte hun kærligheden. Hun forelskede sig i sin danske mand, og flyttede til Danmark i 2011. Korb fortsætter sin udøvelse af innovativ mainstream jazz at it’s very best.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][vc_column_text]HELLE MARSTRAND er uddannet på Rytmisk Konservatorium i København og er blevet undervist af bl.a. Niels Henning Ørsted Pedersen. Helle har i 30 år været bassist i Sophisticated Ladies og spiller herudover i andre orkestre – bl.a. sin egen Helle Marstrand Trio med Jacob Fischer på guitar og Jonas Johansen på trommer. Sammen med Sophisticated Ladies har hun udgivet 6 CD’er og også medvirket i en række albums med andre orkestre.

Lydklip

Blond Bass hjemmeside

Line-up:
Ida Hvid – bas, vokal
Kristin Korb – bas, vokal
Helle Marstrand – bas, vokal

Ved forevisning af billetten tilbyder Restaurant Linden og Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=G_AE4AgwOgE”][/vc_column][/vc_row]

Detaljer

Dato:
8. marts 2020
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
195 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
https://place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=tcs1iv0t1v

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps