Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Paul Harrison Band & Angela Strandberg

23. februar 2020 | 15:00 - 17:30

195 DKK

Paul Harrison har føjet endnu et spændende navn, til sin mangfoldige stab af internationale musikere. Svenskefødte Angela Strandberg er et helt nyt bekendtskab for det danske publikum. Hun er bare 24 år, yderst scenevant, imponerende sikker på trompet, besidder en fabelagtig vokal og kan i den grad swinge et washboard. Mød Angela sammen med det skarpe mandskab i Paul Harrison Band – med det velkendte drive, dynamik og store musikalske overskud.

Høj musikalsk kvalitet og udadvendt sceneoptræden er Harrisons varemærke. Han kører særdeles effektivt med sin dynamiske stil, og konstant fornyelse der forenes med det velkendte. Der serveres alt fra medrivende up-tempo numre til smukke ballader, i tæt samspil, stramme arrangementer og solopræstationer fra hele holdet. Repertoiret er bredt og catchy, og traditionelle klassikere mikses med mange atypiske numre for genren. Det hele skydes af i stor variation i jazzens rytmiske stilarter; Revival, Swing, Ragtime, Traditionel, Dixieland, New Orleans, Spirituals, Blues, Gipsy etc.

Paul Harrison disker op med et yderst succesfuldt band og et stærkt musikalsk koncept. Hans besætninger tæller eminente danske og internationale kræfter, med faste folk og tilbagevendende gæster, som er tilknyttet bandet. Den engelske kapelmester blæste sig lynhurtigt frem som topnavn, da han indtog Danmark med sin klarinet og saxofon i 1998, og satte energisk fuldblodsjazz på plakaten. Lige siden har musikken givet genlyd overalt, med et imponerende antal koncerter hvert år. Han følges af et stort og loyalt publikum i og uden for Danmark. Og nu gæster han igen Holbæk Jazzklub.

BEMÆRK: DER BLIVER DANSEGULV!!!!

Line-up:
Paul Harrison (UK) – klarinet/sopransax/altsax
Angela Strandberg (SE) – trompet/washboard/vokal
Kevin Grenfell (UK) – trombone/vokal
Bo Møller Petersen (DK) – guitar/banjo/vokal
Søren Stausbøl (DK) piano
Peter Williams (UK) – kontrabas
Mikkel Find (DK) – trommer

Hjemmeside: www.harrisonmusic.dk

Ved forevisning af billetten tilbyder Restaurant Linden og Hotel Sidesporet 10% rabat på mad og drikke i forbindelse med koncerten.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=m_XIwxlaI8M&feature=youtu.be”][/vc_column][/vc_row]

Detaljer

Dato:
23. februar 2020
Tidspunkt:
15:00 - 17:30
Pris:
195 DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
https://place2book.com/da/choose_ticket_sales_workflow?seccode=gzmhzxp1dh

Arrangør

Holbæk Jazzklub
Email
holjazz@gmail.com

Sted

Holbæk Jazzklub (Elværket Lille sal)
Gasværksvej 9
Holbæk, 4300 Danmark
+ Google Maps